NE PRIJA MU ĆERKINA MUZIKA: Otac slavne Adel prijavio policiji komšinicu koja je glasno slušala pevačicine pesme

Mark Evans, otac planetarno popularne britanske pevačice Adel, prijavio je komšinicu zbog glasnog slušanja i pevanja pesama njegove ćerke.

Adel je otac napustio kada je imala svega tri godine i od tada nisu imali najsjajnii odnos. Naime, Evans je posle odlaska iz porodičnog doma retko posećivao ćerku, ali je pokušao da se vrati u njen život kada se proslavila.

Iako je mislila da je njegov povratak dobronameran, Evans je ubrzo počeo da govori za razne tabloide i širi neistine, pa je pevačica nedugo posle toga prekinula svaki kontakt sa njim.

Ona se nakon te "epizode" zaklela da više nikada neće progovoriti sa njim, a više puta je u javnosti govorila o tome kako svog oca "ne voli".

Čini se da se situacija ne popravlja, jer je Mark sada prijavio svoju komšinicu zbog glasnog slušanja muzike ove britanske superzvezde. Kako pišu tamošnji mediji, on je dvadesetjedogodišnju Keli prijavio policiji zbog slušanja Adelinih hitova.

- Jednostavno obožavam da pevam njene pesme. Svi moji prijatelji kažu da zvučim baš kao ona. Volim i da slušam njene pesme, naravno, ali ne puštam ih toliko glasno kao što on tvrdi. Rekao mi je da prestanem da pevam tako glasno jer ne može da spava od mene - ispričala je Keli i dodala:

- Mislila sam da će mu biti drago što čuje pesme svoje ćerke, a ne da će se žaliti. Mislim da ima problem sa tim što sam Adelin fan. Nervozna sam kad treba da izađem iz kuće jer ću ga možda sresti. Sve ovo je noćna mora za mene - priznala je.

Izvor: Direktno.rs
Foto: adele/Instagram

Pogledajte još