CEO ŽIVOT ĆE ME PRATITI DA SAM SE SA BOLIDOM ŽENIO U RIJALITIJU: Filip Car stavio tačku na odnose sa ženama u kući! (VIDEO)

Filip Car i Sanja Stanković porazgovarali su o Franu Pujasu, Aleksandri Nikolić i Mini Vrbaški. Car je i dalje vidno iznerviran povodom priče oko Mine, pa se osvrnuo na njihov odnos povodom svega.

- Ja bih tebi prva rekla, nije ona tebe upoređivala sa njim. Ja ne igram igru, glupa sam da bih to radila. Prvenstveno, ona kad je ušla ovde, ona je Jovani prenela neke dezinformacije, i ja sam mislila da ona ima neki problem sa mnom, i ja sam to htela da rešim sa njom. Onda sam joj rekla da nema potrebe da se udalji od Frana, još sam joj rekla da si ti stariji i iskusniji da treba da bude sa tobom. Nemoj da dramiš bezveze - rekla je Sanja.

- Ma ona je meni rekla da ću grebati na kapiju, igra se sa mnom. Mina i Aleksandra su brzi voz. Ja se neću ženiti, to mi ide na ku*ac, a ona je bolid. nema veze što mi se sviđa, ali ona je izdemonirana i čudakinja, isto kao i mali Fran. Budala sam, muško sam, idem glavom u jagode. Ona će meni sa dvadeset godina da priča neke priče, idi igraj se sa barbikama. Ljut sam na sebe zbog klipa, jer sam sa njom pričao o Franu. Nije ona meni ništa striktno napravila, ali i napolju ne želim da budem sa takvom. Ja kad sam zaljubljen, samo sam opterećen i nisam svoj, osećam se loše - rekao je Car.

- Tebi je lepo sa njom, vidi se da ti se sviđa, sad si preterao - rekla je Sanja.

- I Mensuru je napravila haos, on je pucao zbog nje. Žao mi je samo Frana, žao mi je što sam pričao o njemu. Možda su Mina i Fran stvoreni jedno za drugo, izgledaju kao demoni, lik ima đavola istetoviranog na vratu, ona nije sva svoja, šta je sa ljudima pitam se svaki dan - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još