ON JE PREPOZNAO SUŠTINU MOJE LIČNOSTI: Dajana Paunović uživa u novoj ljubavnoj vezi

Voditeljka Jutarnjeg programa Televizije "Pink" Dajana Paunović otkriva da je zaljubljena i da je ta osoba posebna jer je spoznala suštinu njene ličnosti i velika joj je podrška u svemu što radi.

Dajana Paunović je trudom i radom uspela da izgradi sebe u poslovnom svetu. Odaje utisak da strogo diktira modne trendove, te je uvek obučena elegantno, a šminka i frizura čine da ne bude previše izvan poslovnog komfora.

U razgovoru za "Blic" otkriva kako joj to polazi za rukom.

- Jutarnji program, kolažna televizijska emisija informativnog karaktera, najviše sadrži priloge iz zemlje i sveta, sagovornici su najaktuelnije ličnosti, političari, sportisti, glumci, lekari... Veliki broj novinara, urednika, reportera doprinose realizaciji tako da zajedničkim snagama beležimo fenomenalne uspehe. Kada je moda u pitanju, veliki sam esteta i ljubitelj mode. Kako sam stasavala i sazrevala, tako je sazrevao i moj modni stil. Volim vanvremenske stvari, klasici su uvek moj izbor u tome se osećam najlepše i retko kada izlazim iz svoje zone komfora. Volim da pratim primer Melanije Tramp kao i Džeki Kenedi, čiji stil prevazilazi vreme i trendove, dopada mi se i stil Viktorije Bekam. Prema pravilima Keri Bredšo, Sara Džesika Parker uvek svoj stajling gradi oko cipela, pa tako je i kod mene. Najviše volim salonke, visoke potpetice asociraju na jednostavnost i eleganciju, smatram da je salonka esencijalno okosnica poslovne garderobe, koju volim da nosim i u njoj izgledam doterano i dopadljivo.

Šta vam je najteže?

- Najteže mi je ustajanje i to što mi je socijalni život sveden na minimum. Volim da se posvetim poslu koji radim i budem odgovorna, tako da mi za druženja i izlaske ne preostaje mnogo vremena. Posvećenost je najvažnija stvar u poslu koji radite, a ja ga živim 24/7. Uživam u svemu, i trudim se da gledam samo lepšu stranu svega u životu.

Da li imate ambicije da jednog dana uđete u Vladu Republike Srbije?

- Biti deo Vlade Republike Srbije je velika čast i obaveza. Mislim da u ovom trenutku imamo veoma kompetentne ljude za to, ja nastavljam da se usavršavam i nadograđujem pa o tom - potom. Za sada nemam takve aluzije, ali sam po prirodi ambiciozna, videćemo.

Šta se dešava na emotivnom planu? Vidi se da blistate, reklo bi se da ste u srećnoj vezi i ispunjeni?

- Ispunjena sam u svakom pogledu i segmentu svog života. Iako sam žena koja je jaka, mentalno stabilna i koja zdravorazumski razmišlja, kojoj muškarac nije potreban za sreću, kada je sama nije usamljena, jer su to dve različite stvari... Srećna sam jer postoji neko ko je u meni prepoznao suštinu moje ličnosti i ko mi je velika podrška.

S kim biste voleli da se zamenite na jedan dan?

- Ne bih se zamenila ni sa kim. Volela bih da imam uticaj i moć jedino da bih pomogla svima onima kojima se u život umešala patnja, nemoć... Smisao ljudskog bivstvovanja na zemlji trebalo bi da bude humanost. Kao društvo, mislim da nam je potrebno više empatije koja podrazumeva sposobnost da se emocionalno razume i oseti šta druga osoba doživljava. Svakodnevno čitam izveštaje katastrofa, sukoba u stranim zemljama, loših vesti... ili u našoj zemlji... Sve me to pogađa jer mi se čini da savremeni svet postaje dehumanizivan. Volela bih da manje osuđujemo, manje mrzimo, da shvatimo da smo svi različiti i da se kao takvi prihvatimo. Kada bismo mislili na druge a ne samo na sebe, mislim da bi svet bio lepši.

Na Instagramu ste veoma aktivni. Da li se dešavalo da se susrećete s određenim stereotipima?

- Ne, naprotiv... Drago mi je da me ljudi poštuju i cene moj trud i rad. Nažalost, kada je Instagram u pitanju, nemam vremena da svakom ponaosob odgovorim. Oduševljena sam komentarima koji mi stižu, ljudima koji mi svakodnevno šalju poruke u velikom broju, gde hvale i moj rad i ono što sam svakodnevno. To me čini srećnom. Obećavam im da ću biti još bolja. Nisam se susretala ni sa jednim vidom segregacije.

Izvor: Blic.rs
Foto: dajana.paunovic/Instagram

Pogledajte još