TO JE ON, NIJE MI SE NI JAVIO: Darko Lazić zaboravio da pozove kumu Andreanu Čekić na rođendan

Darko Lazić prošle nedelje prosalvio je 29. rođendan, a njegova verenica Marina Gagić spremila mu je žurku iznenađenja! Međutim, sve je iznenadilo to što se njegova kuma Andreana Čekić nije pojavila na slavlju, iako su pre mesec dana snimili duetsku pesmu!

- Zvala sam Darka da mu čestitam rođendan, ali mi se nije javio na telefon. Ali dobro, to je on. Nije me zvao ni na rođendan, a videla sam da je bila i neka kućna žurka - izjavila je Andreana, a izvor otkriva šta se stvarno dogodilo:

- Darko uopšte nije imao u planu da slavi rođendan, hteo je da obeleži samo u krugu porodice, njemu su sada prioritet Lorena i Aleksej i njihovim rođendanima se raduje, svom i ne toliko. Ali, kako je on iznenadio Marinu za njen rođendan, ona je htela da se revanšira, pa je Darku u Brestaču organizovala kućnu žurku. Pozvala je nekoliko prijatelja, a u svemu joj je pomogao Darkov brat Dragan koji je bio zadužen da slavljenika drži podalje od kuće dok mu ne pošalju znak da dođe. Darko je bio oduševljen, ali ono što je mnogima bila čudno jeste to što Marina nije zvala Andreanu i mjenog verenika Marka, a zna koliko su ona i Darko bliski, bukvalno su kao brat i sestra. Čak je i Andreana prokomentarisala da je očekivala da će da je zovu na tortu! Ono što je još nejasnije jeste da ni Darko, ni Marina nisu nakon proslave pozvali Andreanu da se opravdaju. Ne znam šta se tačno desilo, ali da je čudno jeste. Znam da uskoro treba njih dvoje da snimaju spot za novu duetsku pesmu, možda će tada da popričaju i razjasne sve što treba - kaže izvor blizak Darku.

Izvor: Svet-scandal.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.