MOJA ĆERKA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI POBLEM, MORA DA SPASI SEBE: Majka Nadežde Biljić progovorila o učešću Tome Panića u "Zadruzi 4"

Čitava pompa se digla u javnosti kada je Toma Panić prevario svoju nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić sa kojom ima i sina Longa. Toma je uplovio u vezu sa Paulom Hublin, sa kojom je već danima nerazdvojan.

Nadežda je zbog toga završila u bolnici i bila je u jako teškom stanju, a novinari portala Pink.rs stupili su u kontakt sa njenom majkom Slavicom Biljić koja je otkrila kako se pevačica sada oseća.

- Nada i Longo trenutno spavaju. Ja neću komentarisati "Zadrugu" više, kao ni Nada. Mi "Zadrugu" više ne gledamo. Nada je ugasila Instagram, Fejsbuk, promenila je broj telefona. Ne želi da ima više nikakakv kontak sa "Zadrugom", ne interesuje nas uopšte šta se tamo dešava - rekla je Slavica i dodala:

- Što se tiče Tome i Nadežde, Nada će sve obaviti pravnim putem i isključivo preko advokata i suda.

Slavica je istakla da oni više nemaju koga da gledaju u rijalitiju, ali da će stati uz svoju ćerku šta god ona odluči.

- Ja stojim uz svoje dete, želim da je izvučem iz velikog zdravstvenog problema. Ona je stvarno u ozbiljnom zdravstvenom problemu. Mora da prima insulin, ne može da jede, izgubila je apetit. Preporučeno joj je i ona je sama presekla, ne želi da gleda "Zadrugu", ne interesuje je više. Mi nemamo koga više da gledamo u "Zadruzi" i podržavamo svoje dete. Šta god ona bude odlučila i rešila tako će biti. Ona ne želi više nigde da se odglašava, traži svoj mir, da spasi sebe, da se posveti svom detetu. Sutra, kad prođe korona, da se posveti svom poslu - navela je Biljićka.

Nadežda je pre nekoliko dana testirana i na koronavirus, a Slavica je otkrila da su stigli rezultati i da su pokazali da nema koronu.

- Negativna je, imala je temperaturu, pa smo želeli to da proverimo jer je Valjevo takođe žarište. Sve je u redu, negativna je, hvala Bogu, posvetila se svom detetu - dodala je Slavica.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezdabiljic/Instagram

Pogledajte još