MOGLA SAM DA ZAVRŠIM U ZATVORU ZBOG NJE, MISLI DA JE ŽELJKOVA MAJKA: Žučna rasprava Marije i Miljane Kulić zbog Zole (VIDEO)

U toku emisije "Pitanja novinara" predstavnici sedme sile zamolili su Lazara Čolića Zolu da prokomentariše svoj odnos sa Miljanom Kulić.

- Ja ovo slušam svaki dan, jednostavno sam oguglao na ove stvari. Imao bih svašta da kažem na ovo kad me pljuje po stoti put... Borim se sa tim, neću da se svađam sa njom, ali ponižava me najniže. Ne moram da slušam pred ovim ljudima, kad slušam svaki dan - počeo je Zola.

- Da li treba da lažem? - ubacila se Miljana.

- Ja sam taj koji je milion puta pretrpeo uvrede na račun majke i porodice, mnogo više nego ona. Ja sebe ne pravdam za uvrede prema Mariji, ali ja sam njoj mnogo veće oprostio. Što se tiče Miljaninog ponašanja, komplikovaniju osobu nisam upoznao. Sve joj smeta. Ona Mariji sa strane kaže sve i što jeste i što nije, naravno da će Marija da ima loše mišljenje o meni. Naravno da se posle svađamo, jer Miljana uđe u apartman i kaže svašta. Tako se stalno dešava. Ja ću se truditi maksimalno da budem podrška. Nadam se da će me manje u ovim izlaganjima ponižavati. Nisam ni ja za sve kriv. Nije ni njoj lako, rekla mi je da joj je cela porodica okrenula leđa. Biću uz nju, a ona nek prepiše sav novac na Marijin račun - istakao je Čolić.

- Uradite to - dobacio je Lepi Mića.

- Džabe to, njoj će za deset dana da kaže da ide odavde i opet neće da zaradi pare - istakla je Marija Kulić.

- Ti mi mama prva kažeš da idem. Rekla si mi da se ne vraćam, jer sam najgora - dodala je Miljana.

- Svaki drugi dan traži da ide kući, lupa na kapiju. Bruka se ovde. Ovo je takvo poniženje, kakva je ona ličnost? Nula od čoveka, đon-obraz, ja ne mogu da gledam da se ovako bruka i ponižava. Da ide po rehabu da se je*e i svašta, a rekla je da neće to da radi jer će dete da gleda snimke, a opet to radi. Bolje miran život bez para, nego da se bruka - dodala je Kulićka.

- Majka mi priča o odricanju, otac preti da će da se ubije zbog mene. Ja mislim da hoće da me zaplaše. Priča mi da će da zove policiju, policaja me zatekne van kuće, dobijem 48 sati zabranu prilaska, samo zato što sam htela da odem kod njega. Mogla sam da završim u zatvoru zbog nje - urlala je Miljana.

- Neka ide kod njega ako hoće, što se luksuzira i uzima pare od svog deteta - zamerila je Marija.

- Ona misli da je ona Željku majka - dodala je Kulićeva.

- Ovo što oni rade je katastrofa. Oni ne mogu da se promene, posle dve godine i više... Dala sam im šansu, bili su u Nišu, ništa nisu uradili... Nema ništa od toga, odoše pare za dvadeset dana. Ako će da joj bude lakše, neka mi ne priča o njemu. I meni je teško, ja ima decu kod kuće. Neka me više ne opterećuje, ne zanima me njihova veza - zaključila je Marija i počela da plače.

- Miljana i ja smo stvarno imali plan da promenimo neke stvari, ali se sve nešto pogrešno izdešavalo. Voleo bih da nam Marija da neko zeleno svetlo, samo malo da smanji tenziju, ja njoj neću uzvraćati više. Bar jednu šansu da nam da pravu. Ja znam da nisam najgori - dodao je Zola.

- Moj brat je rekao da imamo sreću što ne rade kazina zbog korone, inače teško nama kad se otvore igraonice. Svakodnevno su se svađali. On ide da igra igrice - nadovezala se Marija.

- Bolje da igram par partija Sonija, nego da idem u kladionicu - pravdao se Zola.

U jednom trenutku ustala je Nadica Željković, kako bi prokomentarisala trenutnu temu i svađu majke i ćerke.

- Jedna majka se bori za svoje dete, a meni deluje da je ovo fatalna ljubav, i ja ne mogu da verujem da oni to ne mogu da prekinu. U jednom momentu mi je žao Miljane, a u drugom majke... Ja kad pogledam njihov život, moj bivši zet je bio limunada. Mislim da Miljana treba da stavi interese deteta ispred sebe i ove ljubavi, i jako me nervira ta situacija! - rekla je Nadica.

- Moja majka je ljubomorna na moje dete i mene, i misli kako mu je ona majka - rekla je Miljana.

- Meni je zadovoljstvo kada je dete sa mnom, ali ne može ona da spava po ceo dan a celu noć da pije, i onda kada treba da ga šeta kaže da ne može. Zola dete uči da se plezi i da priča ružne reči - rekla je Marija.

- Marija pusti je, nije sporna tvoja želja ali pusti je da ona bude majka, i da ona vaspita svoje dete - dodao je Lepi Mića.

- Ja znam kako se ponašam sa detetom, i jako sam dobra majka, ona mene nije dve godine zagrlila i poljubila, a pre toga me je zvala lutkice i pričala sa mnom - rekla je Miljana.

- Ja sam imala sukob sa Marijom, ona je jako loše pljunula moje dete i ja sam morala tako da se ponesem. U mladosti sam ja bila Miljana, njen sin je bila moja Kija, a moja majka je bila kao i Marija. Svakako, ja stajem na stranu jedne majke koja hoće da joj otvori oči, i ja mislim da je Miljana dobra majka, ali treba da spusti loptu između majke i ljubavi. Ja ne mogu da shvatim da Marija, koja ima tri ćerke tako priča o mojoj ćerki, ona mrzi moje dete - nastavila je Nadica.

- Ja nikoga ne mrzim - rekla je Marija.

U jednom trenutku iz Bele kuće je istrčala Miljana, a za njom je pošla i njena majka. Sve to se desilo tokom izlaganja Nadice Zeljković.

- Pričaš da se drogiram, ja sam samo tri puta probala ovog leta, šta ti pričaš, da li hoćeš da mi oduzmu dete? Tri puta sam probala... Jao Bože... - urlala je Miljana na Mariju, a ona se vratila u kuću i obratila zadrugarima:

- Ljudi, šta da radim? Pričaju mi da je jedna ruka 500 evra, šta da radim? - govorila je Marija.

- Priznala sam da sam uradila to tri puta ovog leta, ona ustane i kaže da mogu da mi oduzmu dete. Tri puta ovolicno probala, šta treba da uradim? Rekla sam i da se kajem i da neću više u kazino. Ona priča da sam narkomanka. Dovodiš me u situaciju da se ponašam kao Žizela. Tri puta sam probala ovog leta - pravdala se Miljana, koju je branio Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još