ZALJUBLJEN SAM U PAULU, NADEŽDA JE PATETIČNA: Toma Panić otkrio šta zaista misli i oseća (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile zamolili su manekena Tomu Panića, koji je ovih dana u žiži interesovanja javnosti zbog odnosa sa Paulom Hublin, da odgovori na nekoliko pitanja.

- Tvoj odnos sa Paulom podigao je prašinu, šta se dešava? - pitao je novinar.

- Pa, dešava se. Ne znam kako da objasnim. Mislio sam da čekam još neki dan, pa natenane da ispričam - odgovorio je Toma.

- U subotu si pokazivao baner za Nadeždu, šta misliš kako se ona oseća? - dodao je novinar.

- Glupo bi bilo da mislim šta ona oseća, čim radim ovakve stvari. Mislio sam da pustim još koji dan, pa da objasnim neke stvari, da vidimo šta i kako stoje stvari, sa mnom i sa Paulom, sa mnom i sa Nadeždom - istakao je Panić.

- Nadežda ti je zamerila i ljubljenje u igrici, da li misliš da će ti Nadežda oprostiti? Da li je sa Paulom to dovoljno jako da odbaciš to što imaš napolju? - pitao je novinar.

- Mislim da Nadežda ništa neće oprostiti. Ne razmišljam o tome. Lutam sa mislima, ne stalno, provodim kvalitetno vreme. Nemam vremena da razmišljam o tome, malo mi nekad odlutaju misli. Mišljenje zadrugara i publike me ne interesuje. Za sada jeste dovoljno jako, pustićemo da pokaže vreme. Ne mogu da kažem: "Biće". Rizikujemo. Niko nikome ne može ništa da garantuje - dodao je bivši maneken.

- Tajni zadatak se prekida kada vas ljudi provale, a zadatak je bio na vašu inicijativu - umešala se voditeljka Dušica Jakovljević.

- I šta ćemo sad sa tim? Hvala što si mi otvorila oči - prokomentarisao je Toma.

- Ovo više nije zadatak, to vam je jasno. Zašto niste prekinuli tada? - dodao je novinar.

- Neću više da uvijam u oblande. Što se tiče Paule i mene, ne znam kako da objasnim, desilo se to što se desilo, ne mogu sam protiv sebe. Prija mi njen zagrljaj i njeno sve, potrebna mi je. Posle svega što se dešavalo, mislim da nije samo od tog poljupca (u pabu). Pogledi naši su se sreli pre poljupca. Ćutalo se, neki inat između mene i nje. Zadatak je bio samo da bismo se opravdali, ali nema opravdanja. Zaljubio sam se u Paulu. Zadatak je pokriće, pa ako dobijemo nešto, dobijemo. Znate kad vam prija i miris kože njene. Znam da je napolju katastrofa. Očito je i da pre toga nešto nije bilo pre kako treba. Taj baner, ja i Longa zovem Tigrić, tako da to je moglo i za to - ispričao je Toma.

- Mogu da kežem iskreno, neću da uvijam! I za nju i za dete je bila ta poruka, za dete se zna, ja dete volim. Iskreno znam da je napolju katastrofa, i znam šta se dešava i da izbacuju svašta u vezi mene. Kada je bila situacija sa Draganom i Milicom, a nije tu bilo ničega, ona je isto iznosila prljav veš. Mene je to najviše iznerviralo, ne možeš oća svog deteta da blatiš, i znamo da neke stvari nisu završene od samog početka. Ja sam sam sebe jeo jer nisam znao kako ću ja njoj da oprostim sve što je pričala o meni - rekao je Toma.

- Isto gde sam bio pun besa, jeste na pozivu, imao veliki bes i nisam znao šta da radim. Ne mogu da podnesem Nadeždinu patetiku, to su stvari koje su me tištile, kao i da se pričaju razne gluposti. Mi smo se dogovorili šta ja da radim, i ona mi je rekla kako mogu da se družim ali da ne preteram. Ja sebe ne opravdavam, ja samo pričam šta je mene tištilo! - dodao je Panić.

- Ti si sada sebe izdigo, a Nadeždu si ukanalio - dodao je Lepi Mića.

Nakon Tome, na pitanja novinara odgovarala je i Paula.

- Da li si i ti zaljubljena? - pitao je Nemanja.

- Da, jesam. Ne znam tačno kad se desilo, bio mi je simpatičan i zanimljiv, nakon nekog mog sna, tad mi se sve poremetilo u glavi. Nekako sam to probala da iskuliram, upravo zbog toga što ima van. Podsvesno je bilo dok sam bila sa Čorbom, sviđao mi se pre, a zaljubila sam se sad kad smo počeli da provodimo vreme zajedno. Videla sam da ispod površine ima mnogo toga. Znam šta ima napolju, ali činjenica je da nije ni veren, ni oženjen. Ima dete sa tom ženom, to dete neće patiti jer nije svesno ničega. Što se Nadežde tiče, nemam empatiju prema ljudima koje ne znam. Samo imam empatiju prema porodici i bliskim ljudima, ja radim šta hoću i šta je meni lepo. Ne mogu da kažem da mi je krivo... Nije, radim to što radim - rekla je Paula.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.