TI SI MUŠKA K*RVA KOJU JA J*BEM U USTA: Miljana Kulić pretila Zoli da će mu izbiti sve zube (VIDEO)

Nakon što je Lazar Čolić Zola pao u depresiju zbog kazne i poželeo da izađe iz "Zadruge", Miljana Kulić pokušala je da ga ubedi da to ne uradi. Zola je smatrao da je nepravedno kažnjen nekoliko puta, a Kulićeva je počela da priča o svojim kaznama u prethodnim sezonama, pa je upitala Zolu da je ona pravedno diskvalifikovana zbog toga što je udarila Jovanu Tomić Matoru. Zola je rekao da je ona zaslužila tu kaznu, a ona je izgorela od besa i počela je da urla na njega.

- J*bem te u usta, k*rvo jedna muška! Ti si muška k*rva koju ja j*bem u usta, to Tomoviću nikada ne bi smeo da kažeš - gorela je Miljana.

- Možeš da mi pop*šiš - uzvratio je Zola.

- Ti si g*vno - poručila je Kulićeva.

Miljana je nastavila da urla na Zolu i da ga ispituje da li je i za ostale stvari pravedno kažnjena, a Čolić je nastavljao da potvrđuje da jeste, zbog čega je Miljana i dalje besnela.

- Dođe mi pesnicu da ti opalim i da ti sve zube izbijem. Ali neću ovde, nego napolju. Kad te budem dohvatila... - pričala je Miljana.

- Znam šta ću da ti uradim, ono što te najviše boli. Neću sad da ispadam psihopata - rekla je Miljana.

Zola, koji je prethodno rekao da će izaći iz rijalitija, poručio joj je da je sada na 4% svoje snage, i da će se polako ugasiti.

- Ja sam sad 4%, sad idem u minus - istakao je Zola.

- Sad će opet klip, Zola 4%. Ti si glup, a misliš da si zanimljiv. Šta će biti kad budeš 90%? J*baćeš mi mater. 46%? - pitala je Miljana.

- Ne, biću -1% i izlazim - poručio je Čolić.

- Nećeš, bićeš ti tu do kraja - poručila mu je Kulićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još