ČINI MI SE DA NE MOŽE DA SE OPERE OD TOGA: Anastasija Ražnatović iskreno o odnosu sa Lunom Đogani

Mlada zvezda Anastasija Ražnatović svojevremeno se družila sa Lunom Đogani, a sada je rešila da stavi tačku na brojne glasine i otkrije šta se desilo sa njihovim odnosom.

- Prema Luni nemam nikakvo loše osećanje. Zapravo, ja mislim da je ona dobar čovek. Mi smo se razišle i odmah da razrešim to, nije bilo ni zbog kakvog muškarca. Niti je ona muvala mog dečka, niti je ikada pogledala nekog ko se meni dopadao. Čini mi se da ne može da se opere od toga, a to nije u redu - izjavila je Anastasija za "Alo".

Za "Pink" se svojevremeno na istu temu oglasila i Luna:

- Bilo je baš ružnih komentara, kao da sam uzela momka. Odmah se pravi priča. Drago mi je da se oglasila i da me tako pamti. Svi grešimo, lepo je da priznamo kada pogrešimo. O porodici Ražnatović uvek imam lepe reči, životni putevi su nam se razišli. Radujem se njenom uspehu i njenim pesmama, pevaću ih na nastupu - rekla je Luna, a onda otkriva kako bi se ponašala kada bi se ponovo srele:

- Bilo bi mi drago da je vidim. Čudno, ali bila bih srećna. Uvek će mi ostati lepo sećanje. Život je takav - rekla je Luna.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još