JAKO SAM EMOTIVNA, IMAM MUČNINE I STALNO SAM UMORNA: Luna Đogani otkrila kako joj protiču trudnički dani

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2" i pevačica danas je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i progovorila o svojoj tudnoći.

- Jako sam emotivna poslednjih dana ne mogu da se naviknem da sam buduća mama. Ja ne želim da se menjam, foliram, ja sam takva rođena, ko me voli, voli me, ko me ne voli, žao mi je. Dobro sam, jako mi prija ovo drugo stanje. Ne kažu to za džebe, stvarno je prelepo, ja sam ovo stvarno želela, mogu reći da mi je prelepo, uživam. Ima tu par stvari koje su se promenile, mučnina, pospanost, umor... Mogu da spavam 24 sata, i jedem za dvoje. Kažu mi da sam se prolepšala da mi se u očima vidi da sam srećna, ovo ne može da se opiše. Svi mi kažu da nosim dečaka, a ja nemam nikakv osećaj. Nismo znali da će ovo ovako brzo da se desi, pošto sam imala zdravstvene probleme, morala sam da se pazim - rekla je Luna i dodala:

- Snimila sam pesmu, htela sam da snimim spot, ali sad mi je Bog dao znak da nije vreme, možda i bolje da kao novopečena majka snimim spot.

Đoganijeva je otkrila da je za trudnoću saznala dok je bila sa svojom majkom Anabelom Atijas, koja je prva čula ove srećne vesti.

- Još je rano, hoću da prođe vreme da sve bude kako treba. Ja sam osećala da sam trudna, ali sam se plašila tog testa. Prošlo je tačno 11 dana od kad nisam dobila ciklus, mama mi je rekla: "Kako bi volela da rodiš bebu". Mi smo pre toga rešile sve, pričale smo, a ona je samo to promenila. Ja sam joj rekla da mi kasni, ona me je ubedila da uradim test, ja sam uradila tad u restoranu sa majkom i test je bio pozitivan. Odmah sam otrčala kući. Ona je tad bila sa mnom, počela da plače, a ja sam bila zbunjena. Rekla mi je da će biti dečak - rekla je Luna.

- Nisam morala na operaciju. Imala sam zdravstvene probleme, rešila sam ih i sada je sve pod kontrolom - istakla je Đoganijeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još