SEVIĆEVOJ POZLILO U OSMOM MESECU TRUDNOĆE: Darko Lazić molio Anu za oproštaj nakon izjave da ćerku Lorenu nije video godinu dana!?

Nova drama bivših supružnika Ane Sević i Darka Lazića nastala je juče kada je pevač u emisiji "Premijera Vikend Specijal" izneo tvrdnje da njihovu ćerku Lorenu nije video godinu dana, nakon čega je Ana objavila fotografije kako bi dokazala suprotno.

Posle toga Ani, koja je u osmom mesecu trudnoće, je pozlilo, Darko ju je nakon svega zvao kako bi joj se izvinjavao zbog onoga što je rekao u emisiji.

Međutim, Ana ne želi više da čuje za njega, kao ni za njegove izgovore, i poručila mu je da treba da ga bude sramota zbog laži.

Podsetimo, Darko je juče u pomenutoj emisiji na "Pinku" rekao da naslednicu Lorenu nije video godinu dana, Nakon toga, Ana je na svom Instagramu postavila niz fotografija kojima je želela da pokaže da njen bivši suprug navodno ne govori istinu.

Ona je na fotografiji označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega te je nemoguće da je prošlo godinu dana kako on tvrdi.

- 10.07.2020. Lorenin rođendan u Brestaču - piše u opisu jedne fotografije.

Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još