PSIHIČKI I FIZIČKI SAM KATASTROFA: Jovica Putniković oglasio se iz bolnice nakon što je Maja tražila test za trudnoću od produkcije!

Iako još uvek nije raskrstila sa verenikom, Jovicom Putnikovićem, koji je nedavno doživeo tešku saobraćajnu nesreću, Maja Marković, smuvala se u Zadruzi sa Alenom Hadrovićem i nedavno poljupcem ozvaničila novu vezu.

Jovica je iz bolnice otkrio da su njih dvoje pre njenog ulaska u rijaliti radili na bebi, a Maji se tokom emisije u kojoj su zadrugari sa Milanom Miloševićem pretresali aktuelne teme iz Zadruge, slošilo, a onda je tražila od produkcije da uradi test na trudnoću.

Ovim povodom se oglasio i Jovica koji ne želi da misli o tome dok nije zvanično, ali je dodao i da sumnja da je Maja u drugom stanju.

- Ne verujem da je trudna, ipak je ona tamo već dva meseca skoro. To što povraća ne mora da znači da je trudna. O tome ću svakako misliti kad sve to bude provereno i sigurno. Valjda je imala ciklus u međuvremenu, ne znam, ne bih sve to komentarisao, dok ne budem siguran, ne želim da unapred pričam o tome, želim ipak da sačekam da to se uverim o to - rekao je nekadašni učesnik ovog rijalitija i dodao da se ne oseća dobro, te da je i dalje prikovan za bolničku postelju.

- Uopšte nisam bolje, konstantno sam na trodonima, trpim velike bolove... Ne mogu da se pomeram. Još sam u bolnici, fizički i psihički sam katastrofa. Ne osećam kičmu, noge, ruke... Lekari mi kažu da mi predstoji dug oporavak - rekao je Jovica.

Izvor: Mondo.rs/Kurir.rs
Foto: maja.markoviic/Instagram

Pogledajte još