Stanković će biti zadovoljan minimalnom pobedom

BEOGRAD, 22. februara 2011. (Beta) - Fudbaleri Intera i Bajerna iz Minhena igraju u sredu prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona, a to će biti repriza prošlosezonskog finala, u kome je italijanski tim pobedio sa 2:0.

Branilac titule Inter će u utakmici u sredu igrati bez Dijega Milita, koji odsustvuje zbog povrede tetive. On je u finalu, u maju na Santjago Bernabeu, bio dvostruki strelac. Finalnu utakmicu tada je zbog suspenzije propustio Frank Riberi, koji će biti u sastavu Bajerna.

"Oba tima su se promenila od tog finala. Čuli smo izjavu trenera Bajerna Luja van Gala koliko je važan povratak u tim Arjena Robena i Riberija. To je mnogo pojačalo njihvu ekipu", rekao je fudbaler Intera Dejan Stanković.

"Mi ćemo manje-više igrati u istom sastavu kao u finalu. Nedostaje nam samo Dijego. Očekujem težak meč, ujednačen, taktika će biti presudna, ali mi verujemo u sebe", dodao je reprezentativac Srbije.

Inter je u dobroj seriji, u 2011. godini je ostvario devet pobeda na 11 utakmica. "Umorni smo od svih utakmica, ali nastupi u Ligi šampiona su posebna priča. Bio bih zadovoljan i pobedom od 1:0", rekao je Stanković.

Utakmica na Djuzepe Meaci počinje u sredu u 20.45.

Pogledajte još