ĐEDOVIĆ ME JE NAZVAO UBICOM, UDARILA SAM GA IZ REVOLTA: Miljana Kulić dobiće nanogicu zbog nasilja u "Zadruzi"?

Miljana Kulić i Marko Đedović su pre nekoliko dana saslušani povodom tužbe koju je on podneo protiv Miljane, kada mu je u prethodnoj sezoni Zadruge razbila glavu.

Sinoć su ponovo pokrenuli tu temu i izneli nove detalje, a Đedović je otkrio da bi Miljana kao kaznu mogla da dobije nanogicu, tj kućni pritvor.

- Ja sam sinoć na intervjuu sa Darkom Tanasijevićem izneo neke stvari. Ja sam po prirodi osvetoljubiva osoba, ja sam se poslednjih dana igrao sa Marijom i Miljanom... Sve je to bila igra, kako bi one priznale sve. Tokom našeg druženja, Miljana je sve opovrgla i potpisala izjavu na sudu, i time sebi stavila nanogicu na nogu! Oko detalja, ljudi napolju znaju da je ovo bila potpuna igra, i ja sam tražio znak i oni su mi poslali manitil sa natpisom doktor Đedović! Ja sam dobio sve što mi je potrebno, i sada stavljam tačku na odnos sa njima - rekao je Marko.

- Ja sam mislila da je on oprostio! Nemam razloga da lažem - on je mene tužio i rekao mi kako je došao advokat, i kako ću da potpišem sporazum, i ja sam otišla i priznala sve što sam uradila. Rekla sam da mi se učinilo, on je meni sve i svašta pričao. Ja sam rekla kako je bilo, da mi je vređao dete, i nazivao me ubicom deteta! Ja volim što se ovo desilo, on nam je dao dva najveća budžeta! On je du*elizac i uvlakača p*derska. Ja sam njega zatekla kako drži nogu na mojoj majci i mislila sam da ju je šutnuo. Meni je sudija rekla da za to mogu da dobijem, pored moje dijagnoze u tom momentu, da mogu da dobijem uslovnu kaznu. A ako nekoga udarim opet, ja sam zbog toga izgubila mesečni honorar. Ja sam mu se iskreno izvinila, ali on je sada pokazao kakav je čovek - rekla je potom Miljana.

Izvor: Mondo.rs/Blic
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još