VAMPIR POZA ZA PRAZNIČNE DANE: Rasplamsajte strasti u spavaćoj sobi

Bliži se Noć veštica, a kao i pre svakog praznika, društvene mreže prepune su saveta o različitim prazničnim seks-pozama.

Britanska firma koja onlajn prodaje seksualne igračke, donji veš i erotske poklone, u saradnji s "Dejli starom", predstavila je seks-pozu koju su nazvali vampir, a za koju pišu kako su parovi poludeli za njom. U toj pozi muškarac leži okrenut prema ženi dok su njene noge na njegovim ramenima. Verovatno su je mnogi do sada i probali, ali je ponovo hit.

Oni navode kako ova poza uključuje i nežno grickanje vrata kako bi se odala počast mitskim bićima, ali pogađa i druge erogene zone. U osnovi, položaj je dosta sličan misionarskom, pa ne bi trebalo da bude težak za izvođenje.

Poza uključuje duboku penetraciju pa bi trebalO da bude dobra za stimulaciju G-tačke. Ako se partner na vrhu nagne napred, pozicija je sjajna i za intimu.

Seksolog Anabel Najt preporučuje ovu pozu svima koji pokušavaju da začine stvari u spavaćoj sobi.

- Grickanje vrata može ponovo da rasplamsa strasti koje ste imali kao mlađi ljubavnik, samo ne uranjajte zube preduboko - navode i dodaju kako nežno lickanje i grickanje ne ostavljaju trag.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.