JA POVREĐEN, A ONA SKAČE OD SREĆE: Jovica Putniković iskreno o bivšoj verenici Maji Marković

Bivši zadrugar suočio se sa velikim problemima, a nakon saobraćajne nezgode, usledila je i javna prevara verenice, što mu sve teško pada.

Nakon što je Maja Marković nazvala svog verenika Jovicu Putnikovića bivšim verenikom, Jovica nije krio da se oseća loše zbog saobraćajne nezgode koju je doživeo, tokom koje je zadobio mnoge ozbiljne povrede, ali i aktuelnih dešavanja u "Zadruzi".

- I ja na nju gledam kao na bivšu verenicu. Neću joj tražiti prsten, neka joj ostane. Nemam komentar na to, ona sada ima neki svoj put. Ja sam u kontaktu sa njenim roditeljima, oni ne mogu da je podrže. Otac je rekao da bi trebalo da porazgovaramo, ali ne, ja ne mogu da pređem preko ovoga - započeo je Jovica.

Na pitanje da li mu Maja nedostaje u nekom periodu, a on je otrkio da je postao potpuno ravnodušan, ali i da je pre nekoliko dana odgledao klip na kom se Markovićeva ljubi i mazi sa novim dečkom Alenom Hadrovićem, pa je prepričao kako se osećao u tim trenucima.

- Nemam nikakav osećaj, bilo mi je teško tokom početka, kada je sve to počinjalo, ali sada sam ravnodušan. Da je sretnem na ulici rekao bih joj: "Ćao". Sa njenim bratom sam u kontaktu i sa ocem, kad god budem u mogućnosti ću se čuti sa njima, jer su oni super ljudi, i ona je super devojka bez obzira na sve što se desilo, nju je sve to ponelo. Takav je bio dogovor, unapred smo se dogovorili šta će se desiti, znala je da ne bih prešao preko tih stvari. Gledao sam njihove klipove dok se ljube, smejao sam se i kažem: "Čoveče, kao da su godinu dana zajedno", kao da je ne znam kakva ljubav. Imam periode dana kada sam nakljukan lekovima, pa se nasmejem tim klipovima - ispričao je Putniković.

Na pitanje da li bi se borio za Majinu ljubav ponovo, ukoliko bi ona odlučila da stavi tačku na odnos sa Hadrovićem, a on je svojim odgovorom definitivno stavio tačku na njihovu priču.

- Ne bih se borio, nema ni 0,00001 % šanse za to. I to ne zato što je uradila to, nego što sam ja napolju povređen, a ona je skakala od sreće što je ostala unutra kada je bila nominovana - završio je Jovica.

Izvor: Pink.rs
Foto: maja.markoviic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.