OSTAO SAM ZABEZEKNUT, TA PRIČA MI JE BLJAK: Aca Lukas iskreno o ulozi Milice Pavlović u seriji "Pevačica"

Pevač Aca Lukas kaže da mu se ne dopada odluka mlade koleginice i drugarice Milice Pavlović, da prihvati ulogu u seriji "Pevačica", koja se trenutno snima.

Folker kaže da mu nije jasno zašto je njegova koleginica prihvatila da igra ulogu pokojne Jelene Marijanović, te da je ostao u čudu kada mu je saopštila.

- Ne znam zašto je prihvatila da igra pokojnu Jelenu. Još u maju mi je rekla za to, a ja sam ostao zabezeknut, jer mi je cela ta priča bljak - rekao je Aca i dodao da neće gledati seriju:

- Ne sumnjam da će se dobro snaći kao glumica, ali ja tu seriju neću sigurno gledati, pa neću moći da komentarišem njene glumačke sposobnosti.

Lukasu je žao što uopšte snimaju takav projekat, te kaže da bi se serija svakako snimala i da Milica nije prihvatila ulogu da bi je prihvatila neka druga pevačica.

- Ne sviđa mi se to što rade, ali da Milica nije prihvatila ulogu Jelene, neka druga pevačica bi to učinila. Serija bi se snimala svakako i to je ono što mi je najgore u celoj priči. Da je odbila Milica bi samo sebi izbila honorar iz džepa, ali je meni krivo što je to neko koga gotivim, deo toga - rekao je Lukas.

- Aman, ljudi ostavite Jelenu Marjanović na miru. Degutantno mi je da se snima o toj ženi, a ubica još nije odveden pred lice pravde. Taj projekat nema nikakvog smisla, osim što mi je sve to monstruozno - istakao je folker za Informer.

Izvor: Telegraf.rs/Informer
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još