REKLA JE DA NEĆE DOĆI MAJCI NA SAHRANU, OŽENJENOM MUŠKARCU SEDELA U KRILU: Toma Panić otkrio kroz kakvu golgotu je prošao sa Nadeždom! (VIDEO)

Sinoć je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević i započeo emisiju "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje postavljeno je za Frana Pujasa.

- Da li ti se gadi i Aleksandra, kao i Paula, pošto su radile iste stvari sa muškarcima?

- Nazvao sam ih devojke niskog morala, one nemaju nikakvu razliku, pogrešile su i jedna i druga! Paula je napravila deset puta goru stvar - rekao je Fran.

- Ja sam svesna da sam tu niskomoralna, i ja se kajem zbog te cele igrice ali sam se izvinila njegovoj ženi - rekla je Aleksandra.

- Danas je dan da otkriješ šta si želeo? - glasilo je pitanje za Vladimira Tomovića.

- Ja za to ne koristim lajvove, čekaću da prođe emisija pa neka gleda ko hoće - rekao je Vladimir.

- Kakvu si golgotu prošao sa Nadeždom? - glasilo je naredno pitanje za Tomu Panića.

- Ja sam generalno prošao golgotu zbog mog ludog mozga i šta god da sam radio vratilo mi se! Što se tiče Nadežde, sa njom sam prošao sve loše, počev od ponašanja, to mi je bilo najgore. Uvek sam mislio da ima opravdanja, ali u nekim situacijama mislio da će biti bolje, kao i njeno slobodno ponašanje sa muškarcima. Ona je sela u krilo kod kolege kojem je tu bile žena, a ona je bila trudna. Ja sam ćutao i prikrivao, ali nije išlo. U kući je bilo napeto, ali ne samo sa mnom, ja njenu majku poštujem i volim, ali taj odnos je bio toliko napet. Jednostavno, ne može ona nas da kune, i svašta da nam kaže, ali ja sam uvek pričao kako to ne može tako, a ona je majci pričala kako joj neće doći ni na sahranu, i ja sam je upozoravao. Ona se bolje ophodi prema radnicima u trafici nego sa nama u kući i to je bio jedan od uzroka. Da se meni nije desila Paula, ja sam se pitao kojoj ženi da se vratim? Ona je mene stalno pljuvala, i ja je pitam zašto to radi i ona mi se pravda da je u besu i ja pređem preko toga. Ja se pitam koja je moja budućnost sa njom, jer ona iznosi i radi nešto što se meni ne sviđa, i mislim da se to pretvorilo u mržnju. O njoj ne razmišljam, ja znam kakva je ona i šta radi. Najviše me je iritiralo to što priča sa mojim neprijateljima, ona je jednom razbila telefon, jer sam ja kao bio ljubomoran, ali mora da shvati da nekim ljudima ne može sve da kaže. Rekao sam joj sto puta da ne može da bude zvezda ako sve pljuje! Njena majka i ja smo bili u situaciji da je ona pričala samo kako će gledati dete, i kako je mi ne zanimamo, i mi smo je podržali, jer tako bi bilo najbolje! Kada je beba došla kući, taj osećaj ja nisam video, taj osećaj da ona razmišlja samo o tome i da joj je to prioritet - rekao je Toma.

- To nije lepo, ti si znao kakav ona problem ima i sa njom si pravio dete! Da si dobrovoljno radio to, ona je stalno pričala kako želi dete i nemoj da je pljuješ, žene nemaju osećaj kada se porode da su postale majke, ja to najbolje znam - rekla je Marija.

- Pusti ti njega, tvoja reč nema moralnu težinu, pogledaj šta imaš kući! Ja jesam najgora, ali ti ćuti i ja imam pravo da komentarišem šta hoću - rekla je Paula.

- Ja sam govorio lepo o njoj, iskreno da kažem, kada sam ulazio ovde ona je samo pitala da li ću pričati kako je volim, i ja sam to radio kako bi joj dao vetar u leđa. Ja sam ovde zbog nje i deteta, ali kada sam video da ona nije ispoštovala dogovore, i čim ja nisam kod kuće ona radi šta želi. Ja ne vidim budućnost sa njom, jer ne želim da razmišljam šta sve njoj može da padne na um. Ona je naivna, njoj šta god da se kaže ona prihvati, ali ja to u početku to nisam video. Kada je dete došlo ja sam menjao flastere, tom detetu je neko morao to da menja, kako ne bi imao problema, ali ja znam kakve emocije imam, i to mi je bila najveća muka. Dete je živo i zdravo, ali neke stvari nisam mogao da shvatim - rekao je Toma.

- Meni stalno smeta što pričaš "To dete", to nas sve jako nervira - dodala je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još