KIJA JE OPŠTILA SA KARIĆEM, SLOBOM I SA MNOM: Vuk Mob kroz suze izneo šokantne detalje o Kockarevoj, Nadica stala u ćerkinu odbranu! (VIDEO)

Vuk Mob, koji se ranije u emisiji "Gledanje snimaka" posvađao sa Nadicom Zeljković i Sanjom Stanković, zatražio je reč kako bi im se obratio, a usput se obratio i Kristini Kiji Kockar i Kristijanu Goluboviću.

- Ja se izvinjavam nekima od vas. Nadice, vi mene ne možete da volite. Nema potrebe da se pravimo fini, nema potrebe da imamo kontakt. Rekli ste da sam hteo da se kačim na vašu ćerku. Ja sam duže muzičar od nje, ona je postala poznata kao prevarena žena - počeo je Vuk Mob.

- On je prvi tražio Kijin broj od mene. Kija i ja smo bili na nastupu, prvi njen nastup. Pitao me za broj da vidi za duet. Ona je rekla da ne može sad. Bili smo slučajno u istom hotelu, Vuk se naljuti jer je mislio da je nisam ni pitao. Onda su ušli u odnos - otkrio je Bora Santana.

- Šta se desilo, desilo se, neću da ulepšavam priču. Bio sam ološ dok nisam upoznao verenicu. Kija se sa mnom, sa Stefanom Karićem i Slobom viđala u isto vreme, nije ništa bolja od mene. Što se tiče Sanje, ona je kao list na vetru. Rekla je da sam isfrustriran jer nisam mogao da je j*bem. Ja sam nju mogao da j*bem - poručio je Vuk.

- Baš nisi frustriran - istakla je Nadica.

- Vaša ćerka je bila isti ološ kao i ja. Nju su menadžeri sklanjali sa bine, jer je počela da rasteruje ljude. Ovo što je Kristijan rekao za grupe "Gl*vići". Ja sam 11 godina snimao, svi su mi se podsmejavali. Imam prava da likujem, koliko sam para napravio i koje ime sam napravio. Zaslužio sam da likujem, ovde sam došao svojim likom i delom. Došao sam ovde jer sam skidao lanac koji mi je otac pokloni, da bih platio spot. Ja likujem jer imam puno pravo. Ne znam šta Kristijan ima protiv mene, ja imam puno poštovanje prema njemu, ali da sam gl*vić, nisam. Ne mogu nikome da ćutim. Ja se bojim tvoje pojave. Gla*vić nisam bio, niti ću biti. Taj koji je napravio grupu, ja se krećem po Žarkovu, neka dođe. Držim do sebe, tako su me otac i majka vaspitali. Možda nekad i duet uradim sa Kristijanom. Gorelo je gorelo, gorelo, na d*pe bih progovorio - istakao je reper, koji je zaplakao dok je pričao o svojim počecima.

- Kija, nisi ološ, da ti mama kaže. Ovaj ima dijagnozu ozbiljnu - poručila je Nadica.

- Gospođo, Stefan Karić, Sloba i ja smo opštili sa vašom ćerkom u nedelju dana - rekao je Vuk.

Vuk je nakon ovoga izašao do doka da se smiri.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
2 komentara
  1. Jelka says

    Ovo sto Vuk izjavljuje je strasno! Volela bih da Kija to demantuje! Za ovo bi ga casne i postene zene odmah tuzile. Nadam se da ce i Kija tako postupiti. Izreka, bas me briga i nije vazno sta prica nego ko prica je davno istrisena fraza sa kojom se sluze samo oni koji se ne mogu opravdati… Kijo, protiv njega je samo tuzba, pravo oruzje!

    1. XY says

      E pa na Vasu zalost vrlo verovatno da je istina! Ko god je putovao kao student na gratis putovanje u Prag te 2008/09 od SC setice se da je jednu klinku-Kiju ispracalo vise momaka nego sve nas ostale u busu rodbina,toliko o moralu doticne!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.