Dita fon Tiz već voli Beograd

Grand Kazino slavi svoj treći rođendan, a tim povodom u Beograd, u četvrtak, 24. februara, dolazi Dita fon Tiz! Njen nastup u Grand Kazinu trajaće oko pola sata, a očekuje se pravi mali spektakl.

Beograd će imati privilegiju prvi da vidi novi dizajn martini čaše u čuvenom nastupu Martini Glass Show. Dita će premijerno nositi i novi kostim tokom nastupa Feather Dance.

Dita fon Tiz u Beograd je stigla u utorak. Poznata je kao strasna korisnica socijalne mreže Twitter, pa je svoje prijatelje pitala za savet gde i šta je najbolje jesti, šta videti ili šta raditi kada ste u Beogradu. Mnogi su je savetovali da ne propusti srpske specijalitete od mesa, kao ni čuvenu Skadarliju.

Kada je stigla prokomentarisala je, takođe na Twitteru, kako već voli Beograd, i kako se njen vozač i pratilac obojica zovu Zoran, i slušaju stari “Depeche mode”.

Dita fon Tiz prepoznatljiva je po svojim crnim uvojcima, porcelanskom tenu i crvenom ružu na usnama, ali je malo poznato da je ona zapravo jedna od retkih prirodnih plavuša koje se farbaju u crno. Godine 2009. učestvovala je i na “Evroviziji” s predstavnikom Nemačke, Aleksom Kristensenom. Dita je tada plesala uz numeru “Alex Swings Oscar Sings”, a kasnije je izjavila da se sjajno zabavila, te da je prava nepravda to što se Nemci nisu bolje plasirali. Ostvarila se i kao spisateljica i do sada je objavila dve knjige: “Burlesque & The Art of the Teese” i “Dita: Stripteese”, u kojima običnim ženama odaje trikove zanata zbog kojeg je postala tajna fantazija mnogih muškaraca.

Bivša je supruga rok zvezde Merilin Mensona.

Tekst: Nada Veljković

Pogledajte još