Čarli Šin u četvrtom filmu iz serijala o bejzbolu

LOS ANDJELES, 23. februara 2011. (Beta) - Holivudski glumac Čarli Šin igraće u četvrtom filmu iz serijala o bejzbolu "Prva liga", objavio je Holivud riporter.

Dejvid S. Vord, koji je režiser prva dva filma iz serijala, kazao je da će Šin u novoj priči, koja će okupiti više glumaca iz prvobitne postave, igrati Rikija Vona, mentora jednog mladog igrača. "Radnja se dešava 20 godina kasnije, a Čarlijev lik je izvan sveta bejzbola. Ali, tim želi da se vrati kao mentor mladom bacaču", dodao je. Vord je odbio da komentariše medijske navode po kojima je lik mladog igrača zasnovan na njegovom vanbračnom sinu.

Prema novom scenariju, Vili Hejz (Vesli Snajps) i Pedro Serano (Denis Hejsbert) su treneri tima. U filmu će se pojaviti tri nova lika, kao predstavnici nove generacije igrača. Vord je otkrio da će jednu od uloga u filmu igrati Korbin Bernsen, koji je bio u glumačkoj postavi u prva tri filma "Prva liga". Prvi film iz serijala snimljen je 1989, drugi 1994, a treći 1998. Treći film režirao je Džon Voren. Šin je igrao u prva dva ostvarenja. Vord je napisao scenario za sva tri filma.

Pogledajte još