NEĆE MU BITI SVEJEDNO: Kija Kockar oglasila se nakon šokantne izjave Vuka Moba

Sinoć se za crnim stolom podigla velika prašina, nakon što su izneti novi detalju veze pobednice "Zadruge 1" i popularne pevačice Kije Kockar i repera, aktuelnog stanara Bele kuće - Vuka Moba.

Naime, reper je, između ostalog, otkrio da se Kija viđala u isto vreme sa njim, Slobom Radanovićem i Stefanom Karićem.

- Šta se desilo, desilo se, neću da ulepšavam priču. Bio sam ološ dok nisam upoznao verenicu. Kija se sa mnom, sa Stefanom Karićem i Slobom viđala u isto vreme, nije ništa bolja od mene. Što se tiče Sanje, ona je kao list na vetru. Rekla je da sam isfrustriran jer nisam mogao da je j*bem. Ja sam nju mogao da j*bem - poručio je između ostalog Vuk sinoć.

Novinari su povodom ove izjave kontaktirali Kiju.

- Dobiće tužbu, to je moj jedini komentar - poručila je pevačica.

Podsetimo, Sanja Stanković sinoć je otkrila sledeće:

- Kija mi je rekla da je plakao za njom. Da joj se poverio što niko neće da bude javno u vezi sa njim, jer ih je sramota da se pojavljuju javno sa njim. Kija je rekla da kada bude želela da da reklamu za ovog dečka, da to treba da bude dobro plaćeno. Molio ju je da dolazi kod njega u apartman i da se viđaju.

Kako će na Kijinu tužbu reagovati Vuk Mob, kao i kako će se pevačica i reper razračunati na sudu, ostaje da vidimo.

Izvor: Pink.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još
6 komentara
 1. Teab says

  I treba da ga tuzis a i njegovu novinarku sto je izjavila u novinama pred njegov ulazak u Zadrugu da su njih dvoje imali odnos. Muskarci koji su imali odnose nikad se nisu hvalili a koji nisu da sakriju na sva usta da jesu

  1. Ja says

   Kija tvojih 5 minuta slave je prošlo ,vreme da ponovo udjes u zadrugu.. a sto se tice Vuka,nemoj sada da kažeš i da laze kad je rekao da su ti prazni klubovi bili …kad nisu ima i videoo

 2. Miks says

  Kakav kreten.

  1. Ljubica says

   Bože što je ovaj čovek ružan

   1. Vesna says

    I da je to istina, veoma pokvareno, ruzno je i nekulturno da se o to e javno priča. To sve govori o Vuku

 3. Dolores says

  Iskreno se nadam da nije bila sa ovim odvratnim, ružnim majmunom, s njim nijedna lipa cura ne bi bila, plus bolestan psihički, triba se ić ličit.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.