PONEKAD ME NAPADA: Maja Berović iskreno o bračnim problemima (VIDEO)

Pevačica Maja Berović nedavno je napravila hrabar potez, nakon što je odlučila da publici pokloni novi album pod nazivom "Intime". Odmah po izlasku, sve pesme postale su veliki hitovi.

Maja se zbog ove odluke nije pokajala, jer je publici na ovakav način želela da se zahvali što su godinama uz nju. Maja je obožavaocima odlučila i da predstavi svoju kolekciju šminke.

- Ovo je nešto što sam ja radila mnogo pre korone, tako da, da me je pre ovoga zadesila korona, ne bih radila ovu kolekciju, ali ovo je nešto što sam radila poslednje tri godine uporedo sa muzikom. Ja se uvek jednako dajem i ne mogu da poredim šminku sa muzikom. Život koji živim je muzika, a ovo je nešto što sam ja uvek volela. Ovo je poklon mojoj publici. Čitava kolekcija je zasnovana na mojoj muzici. Kad otvoriš ovu kutiju, vidiš moju muziku - rekla je Maja.

- Mislim da se može živeti od svega što čovek radi. Meni se isplati sve što radim. Sve to što radim, radim iz ljubavi i sa ogromnom željom. Sav svoj trud i rad ulažem u to. Ja sam neko ko je ozbiljan radnik i nikada se nisam libila ničega. Ni da ustanem ujutru u 6 sati, ni da idem da snimam. To je nešto što sam ja i što je moj život. Kada čovek pošteno radi, mora da mu se vrati u životu. Mislim da svi ljudi koji su preživeli rat, ne mogu sada da budu uplašeni, jer ovo će proći. Ovo ne može da traje 10 godina, a svi znaju koliko je rat trajao - izjavila je Maja.

Maja je već godinama u srećnom braku sa suprugom Alenom Dragosavom, a ovom prilikom je za emisiju "Premijera" istakla i kako mora da ga sluša, ali i da dolazi do svađa koje brzo prevaziđu.

- Moram reći da me retko napada, ali dođe do nekih... Fizički nikad, uglavnom je to sve verbalno. Slušam ga, njega je prosto nemoguće ne slušati, jer on toliko glasno priča. On je stariji i mudriji - govorila je Maja o svom suprugu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Dušan Petrović

Pogledajte još