KAD UĐEM U RIJALITI, PONEĆU SVE EKSPLICITNE SLIKE: Mensur Ajdarpašić želi da se osveti Mini Vrbaški?!

Mensur Ajdarpašić je besan kao ris na svoju bivšu devojku Minu Vrbaški jer ga svakodnevno blati i ogovara javno u "Zadruzi", ali i zbog njene nove veze sa Filipom Carom.

Iako kaže da sada nije psihički stabilan da uđe u rijaliti, smatra da će vrlo brzo moći da se vrati i da napravi haos kada se nađe u četri oka sa Vladimirom Tomovićem, Carom i Minom.

- Iskren da budem, mene Mina ne zanima više, mada čujem da me stalno pominje, ogovara i olajava kako sam ja kompleksaš. Ma ne zanima me, neka radi šta hoće! Ako je njoj svejedno i ako je mogla čim je ušla da se smuva sa Franom, pa onda i sa Carom koji je moja kopija, ali bledolika, šta mene briga. Ja sam slobodan, nemam devojku i posvećen sam samo sebi, a Mina Vrbaški ide u zaborav do kraja života - započinje priču Mensur i objašnjava da ga najviše nerviraju Minine laži.

- Devojka sve laže, ja nisam potrošio njene pare. Nas dvoje smo zajedno živeli u Beogradu, radili smo dosta reklama i zarađivali novac. Koliko sam ja zaradio, toliko je i ona i te pare smo nas dvoje zajedno trošili. Pare koje je ona zaradila u rijalitiju nisam ni video. Do pre tri nedelje se klela u ljubav prema meni, a sada priča kako je namestila da ja ne uđem u "Zadrugu". To nije ljudski sa njene strane. Nisam psihički stabilan da uđem sada u rijaliti, ali ne znači da neću ući malo kasnije. A kad uđem poneću sve eksplicitne slike i sve što imam o njoj! Neće joj biti dobro! Kad uletim u četvorku sa Minom, Carom i Tomovićem leteće perje na sve strane - kaže Mensur kome ipak nije svejedno kada je video Minu sa Carom, pa je brzinski našao devojku koju je predstavio drugarima.

Izvor: Starmagazin.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.