SAMOIZOLACIJA IM PREDSTAVLJA PROBLEM: Koji znaci Zodijaka teško podnose boravak u svoja četiri zida?

Epidemija koronavirusa je teška kriza sa kojom se suočava svet, te je u potpunosti promenila i našu svakodnevicu. Samoizolacija različito utiče na ljude, te nekima ne pada teško socijalno udaljavanje od drugih ljudi, dok drugi teško podnose boravak u svoja četiri zida. Ova tri horoskopska znaka imaju veliki problem sa samoizolacijom.

Ovan

Ovnove krasi ambicioznost, te stalno sebi postavljaju ciljeve koje moraju da ostvare. Ali neki projekti sada moraju da pauziraju zbog ove krize i to teško prihvataju. Nemirnog su duha i ekstremno nestrpljivi. Zbog toga jedva čekaju da sve konačno prođe kako bi krenuli u akciju. Međutim, do tada mora biti između svoja četiri zida. Na sreću, postoje neki poslovni planovi koje mogu da odrade i od kuće.

Lav

Ovaj horoskopski znak voli da bude u centru pažnje i prija mu pažnja drugih. Iznenadno ograničavanje izlazaka, a samim tim i nemogućnost da bude u centru pažnje teško podnosi. Lavovi su veoma društvene osobe, uvek okružene ljudima, i to im sada mnogo nedostaje. Međutim, razum pobeđuje! Svesni su da nikako ne treba izlaziti među ljude kako bi sačuvali i zaštitili i sebe i druge.

Strelac

Poput Lavova, i Strelčevi imaju probleme s ograničenjem izlazaka, jer su takođe društvene osobe. Vole pustolovine, te su poznati po svojoj spontanosti. Kad su u društvu prijatelja, onda su u svom elementu. Zbog toga se sada osećaju kao da im nedostaje vazduh za disanje. Međutim, i oni znaju da je sada važno da ostanu kod kuće, te donose razumne i prave odluke.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još