NAPRAVILA JE PROPUST KAO RODITELJ: Marko Đedović opleo po Miljani Kulić! (VIDEO)

Počela je emisija "Pitanja novinara", a Nemanja Vujčić, otvorio je ovo veče pitanjima za Marka Đedovića.

- Videli smo šta se desilo u ponedeljak, rekao si da se nećeš zaustaviti u rafalnoj paljbi prema Kulićkama, šta je tvoj dalji plan? Ko je sve znao za tvoj plan? - pitao je Nemanja.

- Neću ti reći. Sada sam uradio ono što sam želeo, svi drugi potezi će zavisiti od druge strane. Ako ne budu dobri, neće dobro proći. Matora, Tara, Nadica su znale. Nizak mi je pritisak. U nedelju priča oko prodavnice, tada sam išutirao sve u hotelu, pala mi je klapna. Neko je morao da zaustavi budalaštine - rekao je Đedović.

Vujčić je zatražio i komentar od Miljane Kulić.

- Nemam komentar. Ne želim da se ponavljam, sve sam rekla već, ne bih da se obazirem na ove budalaštine. Nek se igra sam sa sobom, biću par dana u izolaciji, teško mi je. Nisam došla ovde da se moj rijaliti svodi na Đedovića, imam Cara, Janjuša, Kristijana. Dosta mi je pominjanja porodice, neću da mi se svodi sve na Čm*rka Đedovića. Po ulasku sam rekla da imam taktiku, ne mogu da zaboravim diskvalifikaciju od strane Matore, ne mogu da vam otkrijem taktiku. Nisam se osećala izdano, jer od njega može sve da se očekuje - govorila je Miljana.

- One dva meseca su gledale nešto što nisu videle, one ne mogu da procene bilo šta. One su ovde da bi se svađale, da bi ono što je Bora sinoć pokazao. Napravila je propust kao roditelj, u braku. Želite li da budete u braku sa alkoholičarem ili da imate ovo dete? Zola je žrtva u celoj priči - govorio je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još