KAJEM SE ŠTO NISAM OTIŠAO RANIJE: Toma Panić iskreno o vanbračnoj zajednici sa Nadeždom Biljić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" zadrugar Toma Panić dobio je niz pitanja predstavnika sedme sile koja su se ticala njegovog odnosa sa pevačicom Nadeždom Biljić, koju je javno prevario i ostavio zbog lepe Hrvatice Paule Hublin.

- Sinoć si imao raspravu sa Paulom, pa si je pitao da li ona želi da raskine sa tobom, bojiš li se da se ona hladi? - glasilo je pitanje.

- Mislim da je biolje da na početku imamo takve rasprave, da bi kasnije uživali. Ja sam čovek koji ne veruje nikom, i to je razlog zbog kog sam je to pitao - rekao je Toma.

- Misliš li da je Paula iskrena, i da je ona devojka sa kojom možeš imati nešto ozbiljno napolju? Mislim da decu, brak, zajednički život? - bilo je naredno pitanje.

- Da, mislim da je napolju ona drugačija i da je to skroz druga Paula. Ne bih bio sa njom, da ne gledam ka budućnosti, ali taj crv sumnje postoji, takav sam čovek - dodao je Toma.

- Smatraš li da je Paula moralna devojka? - glasilo je naredno pitanje.

- Oboje smo nemoralni obzirom da smo uradili ovo što jesmo. Smatram isto tako da je za mnoge ovde devojke moralna - rekao je Toma.

- U toku ove nedelje izneo si stvari vezane za tvoj i Nadeždin odnos, smatraš li da te ljudi gledaju drugačije, osećaš li olakšanje? - glasilo je pitanje.

- Paula sve zna, ona zna najviše, ali da, osećam se lakše jer ne mogu više da trpim neke stvari, večito se kanalim ja, a to nije tako. Ne dotiče me ništa odavde iskreno. I za mene i za Nadeždu niko nije bio, pa smo bili zajedno - rekao je Toma.

- Da li bi promenio neke stvari u vezi sa Nadeždom, da možeš da vratiš vreme? - bilo je sledeće pitanje.

- Da, onda kada sam spakovao stvari, trebao sam da odem u zatvor. Da ne bi došlo do svega do čega je došlo - rekao je Toma.

- Prokomentariši odnos tebe i Vuka Moba i situacije od sinoć? - glasilo je naredno pitanje.

- To je samo neprijatna situacija, jer bi i Alen isto reagovao za Maju. Ja sam mu rekao da je trebao da pita ima li nekog u kupatilu, pa sam i njoj zamerio, jer ona nema potrebe da brani nikoga, kada sam ja sve video - dodao je Toma.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još