MATOROM MANIJAKU NE MOGU DA IZAĐEM IZ GLAVE: Dara Bubamara žestoko odbrusila Jovanu Mariću! (FOTO)

Profesor i neuropsihijatar Jovan Marić nedavno je komentarisao emotivnu vezu folk pevačice Dare Bubamare i njenog dve decenije mlađeg dečka Tonija.

Jovan je za domaće medije izjavio da su Toni i Darin sin "možda obojica u pubertetu", te da njena veza sa mlađim muškarcem ne može dobro da utiče na Kostu.

- Ta veza ne može pozitivno da utiče na njeno dete. U zabludi je ako misli da mogu da se druže, fajtaju, ali neće sin prihvatiti da neki momak spava sa njegovom majkom, pogotovu što je partner toliko mlađi. Možda su joj i dete i partner u pubertetu. Ona je nepažljiva majka koja može izazvati posledice sinu. Starije žene ne mogu da vrte klince oko malog prsta, jer je biološka prednost na strani mlađe i on dominira jer zna da ima život ispred sebe - rekao je Marić.

Ova njegova izjava razljutila je pevačicu, pa mu je žestoko odgovorila.

- Ovom matorom manijaku ne mogu da izađem iz glave! Za tvoju informaciju svi se jako lepo slažemo. Totalno sam zadovoljna, a izgled ovog matorog seksologa mi govori da je odavno zaboravio šta je seks,  jer izgleda kao sintetičko ćebe oprano na 90 stepeni, pa ga očigledno boli sjaj na licu zaljubljenih ljudi - napisala je Dara na Instagram storiju.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.