TO SU POVREĐENI DEČACI KOJI VUKU DEVOJČICE ZA KOSU: Kija Kockar otkrila da će tužiti Vuka Moba za skandaloznu izjavu! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar prokomentarisala je rat koji već dugo vodi sa Vukom Mobom i otkrila da će ga tužiti zbog skandalozne izjave da je bila sa Slobom Radanovićem, Stefanom Karićem i sa njim u razmaku od sedam dana.

- Ja se ne oglašavam, da demantujem i da dajem izjave za sve, to bi trajalo 20 časova od 24 časa dnevno. Trudim se da ne radim to, tako da sam ovoga puta, kada sam se oglasila, uradila to samo zbog moje majke, da mi čuje glas! Rekla sam sve što sam imala, tužba ide definitivno! Postoje nadležne institucije koje će to da reše. To su povređeni dečaci koji vuku devojčice za kosu tokom velikog odmora. To je pitanje možda za psihologe, ja dalje ne bih komentarisala. Moje ime se spominje i inače, i za gore stvari, niko ne objavi kad radim lepe stvari, najlakše je lupiti etiketu ženi. Nije mi teško kad se pominje moje ime, jer se pominje već godinama, to je normalna priča. Ja sad nemam dečka, nemam ni devojku, ni simpatiju čak. Sama sam i fokusiram se na druge stvari. Ali mi je toliko momaka prikačeno, neka ostanu, ništa novo neću dodavati - rekla je Kockareva u emisiji "Amidži Šou".

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: AmiG Show-Printscreen/Youtube

Pogledajte još