IGRAO SAM SE SA OBE, POJEO ME JE RIJALITI: Fran Pujas izneo sve detalje o vezi sa Paulom Hublin, osvrnuo se i na odnos sa Sanjom! (VIDEO)

Fran Pujas obnovio je vezu sa Paulom Hublin, iako je bio sa Sanjom Stanković, a sada je progovorio o odnosu sa njima.

- Želiš pobeći zbog Paule, sviđa ti se Sanja, plačeš zbog Mine, a sa Aleks se igraš. Pojeo te je rijaliti, da li si svestan toga? - glasilo je pitanje Vladimira Tomovića.

- Očigledno me jeste pojeo rijaliti. Nisam zbog Mine plakao, nego zato što su se igrali sa mnom i zato što sam bio izigran. Rekao sam da mi se sviđa Sanja, a što je najgore, igrao sam se sa obe. Iznela je i Paula u meni, izneo sam ja, bili smo ljuti, živčani jedno na drugo - izjavio je Fran, onda je prokomentarisao intiman odnos Paule i Tome:

- Sumnjam da je ona spavala sa njim, on mi je ozbiljno digao pritisak, dobio je šta je zaslužio i to je to, u lice, jednostavno je. Povredilo me je to što je on počeo konstantno da se meša, a ne da mi se da me neko podj*bava! Sanja i ja niti smo se poljubili, nismo imali jači kontakt od zagrljaja i poljupca u obraz - objasnio je Pujas i slagao da sa Stankovićevom nije imao strastveni poljubac.

Izvor: Kurir.rs
Foto. Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.