POSTAVILA BIH MU PITANJE DA LI JE PRESTAO DA VOLI KIJU: Nadica Zeljković i Vuk Mob prvi put oči u oči nakon reperove skandalozne izjave! (VIDEO)

Voditelj Bora Santana ugostio je Nadicu Zeljković kako bi se konačno stavila tačka na priče o aferi njene ćerke Kije Kockar i Vuka Moba.

Nadica je tim povodom progovorila o tužbi koju je Kristina podnela i istakla kako je njena naslednica poštedila repera poligrafskog ispitivanja.

- Ja ne mogu njen drveni advokat da budem, ali biću. Rekla je da će ga poštedeti poligrafa, pa će odmah reći da su bili u ljubavnoj vezi, ali dobro, ja prihvatam sve što je moja Kija rekla, Kiki Bijonse. Ja sam mu rekla bolje da uzme tih deset hiljada evra za terapiju i pomogne sebi, a najpametnije bi mu bilo da se ostavi Kije Kockar. Ja sam rekla za poligraf, imam predlog, ali me je najviše pogodilo što je rekao da je ološ, a zatim ono što je slagao da nije bilo u apartmanu, pa posle hajde te muške priče i to, to mi je zaista bilo odvratno, ali za to se izvinio, ajde dobro pogrešio je... Ali na kraju da mi kaže da je Kija ološ, baš da je ološ, Boro, mislim da njene kvalitete niko ne može da joj oduzme, kada-tad dobre stvari isplivaju na površinu, nebitno da li je u pitanju moja Kija ili neka druga osoba - tvrdila je Kijina majka, a onda je prekinuo Vuk:

- Prvo, što se tiče poligrafa, ja sam sam inicirao da idem na testiranje, ne zbog mene, već zato što je moja verenica dve godine unazad zvana lažovom i dve godine su mene ljudi iz njenog okruženja pljuvali kako sam to izmislio. Mene ta priča kao priča nešto ne tangira, ja se ponavljam, to sam izneo, negirao sam od početka, sve dok Đedović nije rekao da moja verenica laže. Moja verenica nikada nije slagala, a što se tiče poligrafa, ja hoću da idem, samo da bi se stavila tačka. Niti sam joj psovao majku, niti nazvao prostitutkom, ja sam rekao da je njena ćerka ološ i šta je tu problem. Svestan sam da je Nadica povređena mojim izlaganjem, ali isto tako, koliko god je ona voli, mora da zna da njena ćerka nije savršena, i da svako od nas pravi greške u životu. Ne kažem da treba nekog kamenovati, ali kada je cela ta tema pomenuta i kada se razvlačila, ja nisam inicijator te teme, ja sam samo izneo šta sam izneo - rekao je Mob.

Samo bih mu postavila pitanje da li je bio zaljubljen u Kiju i da li je prestao da je voli - rekla je Nadica i dokusurila zadrugara.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još