SVE JE BIO DOGOVOR SA PRODUKCIJOM, DEVOJKA JE OZBILJNO SHVATILA PRETNJU: Kristijan Golubović otkrio da je Stanija Dobrojević povukla krivičnu prijavu (VIDEO)

Kristijan Golubović gostovao je kod Bore Santane u emisiji "Amnezija", gde je zadrugarima detaljno prepričao kako je protekao susret sa Stanijom Dobrojević u jučerašnjoj emisiji "Amidži šou".

- Mi ovde nemamo šta pametnije da radimo nego da lupetamo gluposti, izmišljamo, skečiramo radi opravdanja ovolikog honorara. 300 somića mora da se opravda, ne može samo da se spava i leži. Devojka je preozbiljno shvatila pretnju, vidno uznemirena, majka joj je bila u publici, svi su izgledali zabrinuto. Međutim, rekao sam da sam se šalio, to je bilo u dogovoru sa produkcijom, ja sam i pred tužiocem to rekao. Samo sam bacio foru, a oni su odmah pomislili da ću nekoga stvarno da ubijem. To je sve bila šala, ja sam njoj u toku razgovora spomenuo da je to bio sve dogovor i onda je odlučila da povuče krivičnu prijavu, jer je kako kaže, mislila da sam to ozbiljno mislio. Mi smo samo poslovni, zdravo-zdravo. Kada nas produkcija pozove u emisiju, nisam ni znao da će ona gostovati, ja odem u emisiju, ispoštujem produkciju. Ona se meni izvinila za lupetanje oko mog deteta, to je kao neki karcinom, dok se ne odstrani... Neću da ih ubijam, od te sile ništa, pa onda kao malo da ih plašim - rekao je Kristijan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još