DECA SU BILA MALTRETIRANA I GLADNA: Dušan Jovančević odgovorio na prozivke Tanje Savić i uputio joj teške optužbe

Pevačica Tanja Savić našala se u centru skandala nakon što je objavila da je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju, kako ona tvrdi, bez njenog znanja i pristanka. Tanja je u emisiji "Magazin In" dala potresnu ispovest o braku sa Dušanom, ali i o vremenu provedenom bez dece, a sada se oglasio i Jovančević.

On je između ostalog otkrio da deca više ni ne pitaju za majku.

- Iskreno, ne, ne pitaju više za mamu. Na početku su je zvali da dođe, ona ih je stalno lagala i deca su to osetila. Prvo im je govorila da ne može zbog posla, onda zbog korone, da nema aviona, a mi smo joj sve nudili odavde - rekao je Dušan.

Dušan je ispričao da je Tanja nestala na sedam dana dok su boravili u Beogradu, a da joj to nije bilo prvi put.

- Ostavila nas je u Belvilu u Beogradu. Nismo znali sedam dana za nju, a nije joj prvi put. Rekla je da ako dođe u Australiju da će roditelji da je se odreknu - istakao je Jovančević.

Tanjin suprug je ispričao da pevačica traži od sinova da se sklone od oca kada razgovaraju sa njom, što decu rastužuje.

- Čuju se svakodnevno, nekad i po dva puta, ali jako kratko jer deca ne žele da razgovaraju sa njom. Ja ih molim da pričaju sa njom. Kad ih pitam zašto ne žele da pričaju sa mamom odgovaraju zato što je dosadna i stalno ruži i ponižava tatu. Tera ih da odu u sobu da budu sami da niko ne čuje o čemu ona priča, to deci smeta. Najmlađem stalno govori: "Neka vam je Bog u pomoći" i on se jako rastuži zbog toga - rekao je Dušan i dodao da su deca bila maltretirana i zapostavljana u Srbiji:

- U Australiji smo jer su bolji uslovi za decu, ne seljakaju se i ne idu od dadilje do dadilje. Bili su maltretirani i ostajali gladni - ispričao je Dušan.

Izvor: Pink.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još