OTVOREN LIDL U NOVOM PAZARU: Prvi savremeni diskont u Srbiji nastavlja sa širenjem prodajne mreže

Lidl prodavnica u Novom Pazaru otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Dimitrija Tucovića 6a. Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i zamenik gradonačelnika Novog Pazara, Igor Novović, presekli su vrpcu i zvanično obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu.

Potrošači u Novom Pazaru moći će od sada da se uvere u kvalitet asortimana od 1800 pažljivo odabranih proizvoda među kojima je 400 proizvoda domaćih proizvođača, kao i zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao prvi izbor za kupovinu velikog broja potrošača širom Srbije. Za prve posetioce prodavnice u Novom Pazaru obezbeđene su i slavljeničke cene, koje je Lidl pripremio u stilu dobrog domaćina.

- Srećni smo što imamo priliku da otvaranjem prve prodavnice u Raškom okrugu, stanovnicima Novog Pazara predstavimo jedinstveni koncept Lidl kupovine. Kao i u svakom gradu do sada, i ovde nas je dočekala topla dobrodošlica, ostvarili smo uspešne saradnje sa čak pet građevinskih preduzeća i oko 50 novih kolega iz Novog Pazara. To nam daje vetar u leđa i potvrdu da smo na dobrom putu. Naš sledeći zadatak je da kroz veliki broj posebno pripremljenih akcija, kao i sprovođenje društveno odgovornih projekata usmerenih ka lokalnoj zajednici po kojima je Lidl poznat, nastavimo da negujemo dobar odnos sa svim našim potrošačima - izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Posebnu pažnju potrošača privukao je Deluxe asortiman proizvoda, poslastica i aromatičnih dodataka jelima. Deluxe specijalna ponuda artikala nesvakidašnjih ukusa i elegantnog pakovanja, idealna je za svačiju prazničnu trpezu. Uvek sveže voće i povrće, mlečni proizvodi, topla peciva iz Lidl pekare i sveže meso prilagođeni su potrebama i željama svih Novopazaraca. U okviru neprehrambenog asortimana, potrošači će moći da se uvere i u kvalitet tekstila sa oznakom Hohenstein, koja predstavlja nemačku garanciju kvaliteta.

Zamenik gradonačelnika Novog Pazara Igor Novović poželeo je dobrodošlicu kompaniji Lidl Srbija.

- Otvaranje marketa Lidl u Novom Pazaru nas raduje. Zadovoljni smo što je naš grad prepoznat kao jedan od centara u kojem treba otvarati radnje i plasirati svoje brendove. Prema našem gradu gravitira veliki broj stanovnika iz okolnih gradova, a uvereni smo da će otvaranje Lidla učvrstiti poziciju našeg grada kao jednog od velikih gradova u Srbiji. Raduje nas otvaranje novih radnih mesta. Želimo Lidlu uspeh u Novom Pazaru i Srbiji.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za bebe u Novom Pazaru – "Bebinu čarobnu kutiju". U okviru projekta "Taši-taši", koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Novog Pazara, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 5. do 11. novembra, u porodilištu Opšte bolnice Novi Pazar, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova "Cien", "Lupilu" i "Siempre".

Radno vreme nove Lidl prodavnice u Novom Pazaru, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još