PRETIO SAM DILERIMA PIŠTOLJEM I PLATIO ČOVEKU DA ZAPALI ADVOKATOV AUTOMOBIL: Fran Pujas javno priznao svoja krivična dela, zadrugari u šoku! (VIDEO)

Fran Pujas na samom početku emisije "Pitanja gledalaca" otvorio je dušu zadrugarima i publici kraj malih ekrana, te otkrio šokantne detalje iz svoje prošlosti.

Naime, on je progovorio o krivičnim delima koje je počinio, tačnije, o pretnji pištoljem, ali i potplaćivanju poznanika da zapali automobil izvesnog advokata.

- Evo želim da kažem svima javno, pre dve godine sam ušao trojici dilera u kuću, stavio sam im pištolj na glavu i opljačkao ih za svu gu*ru. To je delo koje mi nisu mogli dokazati, jer nisu imali dokaza, ležao sam zbog toga četiri meseca u zatvoru. Tada niste imali dokaze, sada ih imate! Pre nekih četiri meseca sam platio čoveku da zapali auto jednog advokata u Zagrebu! Sad mi se Paula probaj u*rati u život, više nego što sam se sam sebi u*rao. Sad vidi, i reci za šta ćeš da me ucenjuješ! - rekao je Fran dok su ukućani bili u neverici zbog priče koju su čuli.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još