NE BIH RIZIKOVALA SVOJE ZDRAVLJE ZBOG NOVCA: Milica Todorović iskreno o kolegama koje nastupaju tokom pandemije koronavirusa

Pevačica Milica Todorović otkrila je da je epidemija koronavirusa bez obzira na sve u njenom životu donela i neke lepe stvari jer je posle mnogo godina neprestanog rada uspela da se odmori i vreme provede sa porodicom.

- Ja sam zaista rano otišla od kuće i nikada nisam ovoliko vremena provela sa mamom, tako da mi je u tom smislu korona mnogo toga dobrog donela i da mogu da se odmorim i da budem sa svojom porodicom - rekla je pevačica i dodala da je majci zahvalna na podršci koju joj pruža:

- Mi sada moramo da se rastanemo, ona mora da ide kući ipak su tamo tata, sestra… Hvala joj na svemu, majka je ipak majka.

Od kada je raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, o ljubavnom životu mlade pevačice se mnogo nagađa i spekuliše, a evo šta je Milica rekla o svom emotivnom stanju.

- Milica je sada solo i Milica se sada super oseća, u svakom smislu - rekla je pevačica kroz smeh, a onda je prokomentarisala kolege koji nastupaju tokom epidemije:

- Svako ima pravo da radi šta želi, ali ja ne bih rizikovala svoje zdravlje zbog novca.

Izvor: Kurir.rs/24sedam.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još