POSLE 40 DANA GLADOVANJA SKINULA SAM 12 KILOGRAMA: Vesna de Vinča progovorila o specifičnom načinu ishrane (VIDEO)

Predsednica kompanije Miss YU Vesna de Vinča već godinama unazad poznata je po specifičnom načinu ishrane koje uključuje i periode gladovanja, čiji je cilj "čišćenje organizma od otrova, teških metala, radioaktivnih supstanci i slobodnih radikala, kao i izlečenje od bolesti".

Naime, šezdesettrogodišnja novinarka prestala je da konzumira hranu, a sada je nakon 40 dana obavestila svoje fanove na društvenoj mreži Instagram kako se oseća.

- Četrdeseti dan gladovanja. Idealan pritisak, puls i šećer... Izgubila nešto preko 12 kilograma. Uspeh veliki. Osećam se lagano. Spavam kraće i mirnije. Koncentracija baš velika. Osmeh se ne skida sa lica. Moja najveća briga - bolest štitne žlezde se polako uklanja. To osećam. Slušati svoje telo, umeti čuti svoje telo - to je cilj! Najvažnije je da ste vi drugari ovo gledali. Hvala vam neizmerno na podršci - poručila je Vesna pratiocima, a onda ih upozorila.

- Gladovati ne smeju trudnice, deca, bolesnici u poodmaklim stadijumima teških bolesti! Postoje pravila za ostale. Uvesti lekara u priču u nekim slučajevima. Sve o tome u knjizi. Idemo dalje. Još dva dana pa počinjem da unosim hranu, videćete koju - dodala je ona.

Vesna gladuje u ciklusima još od 1993. godine, a sada je izdržala dvanaest dana duže od ličnog rekorda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vesnadevinca/Instagram

Pogledajte još