Neizvesni zajednički letovi i niže cene karata

BEOGRAD, 25. februara 2011. (Beta) - Sporazum izmedju Jat ervejza i crnogorske nacionalne aviokompanije Montenegroerlajns o zajedničkim letovima, što podrazumeva i niže cene karata, moraće ponovo da bude inoviran zbog kadrovskih promena u srpskoj kompaniji.

To je u petak novinarima u Beogradu kazao crnogorski ministar saobraćaja Andrija Lompar. "Zbog promena menadžmenta u Jat ervejzu, dogovori koji su ranije postignuti treba ponovo da se inoviraju", rekao je Lompar.

Krajem septembra je tadašnji direktor Jat ervejza Srdjan Radovanović kazao da su sa Montenegroerlajnsom dogovorili saradnju i najavio da će početkom zimske sezone letenja početi da se primenjuje cenovnik sa nižim kartama i da dve kompanije obavljaju zajedničke letove. U medjuvremenu je iz Montenegroerlajnsa saopšteno da ta kompanija nije zainteresovana za za taj vid saradnje a iz Jat ervejsa da oni ostaju otvoreni za saradnju.

Agenciji Beta je Jat ervejzu rečeno da je saradnje dve kompanije dobra. "U stalnom smo kontaktu s kolegama iz Montenegroerlajnsa i radi se sve kako bi se izašlo u susret putnicima, posebno tokom leta", navodi se u odgovoru Jat ervejza na pitanje kada se mogu očekivati zajednički letovi i niže karte.

Pogledajte još