PITALA JE DA LI MOŽE DA "PUSTI GOLUBA", BILO JE SLATKO: Toma Panić otkrio sve o seksu sa Paulom, Hublinova crvenela od sramote! (VIDEO)

Zadrugar Toma Panić stavio je tačku na vezu sa Paulom Hublin, a sada je progovorio o njoj i izabranici Nadeždi Biljić .

Naime, tokom gostovanja u emisiji "Amnezija", Toma je istakao da je najveću žrtvu podnela njegova nevenčana supruga.

- Najveću žrtvu svega ovoga podnela je moja žena, to je istina. Nego, da pomenem i Indiju, u kojoj sam i živeo, ali su mi najdraže uspomene iz Kine, Pekinga... Tamo sam imao svoju gajbu, odvojenu sobu za kućnu pomoćnicu. Pozdravio bih i Svilajnac, znam da Nadežda više nije uz mene i znam da ne želi da me vidi, ali svakako moramo obaviti jedan razgovor - počeo je Toma, a zatim se osvrnuo na intimne odnose sa bivšom ljubavnicom:

- Ja jesam budala, uvek sam pravio gluposti zbog svoje lude glave. Seks sa Paulom je bio sladak, ona je klinka i to je interesantno. Sve je bilo slatko. Tako me je jednom pitala da mi p*dne, ona neke stvari radi u momentu kada želi da se zgadi čoveku - odao ju je Toma.

Zatim se osvrnuo i na Frana Pujasa:

- Ljudi će ga zgotiviti na kraju, jer smo mi sve okrenuli na sprdnju, i ta njegova krivična dela i te priče - rekao je Toma, pa izabrao Moniku Horvat za najlepšu zadrugarku u kući.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još