RASKID UMESTO SEKSA: Mina Vrbaški i Filip Car žestoko se sukobili (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima Filip Car dobio je napad histerije zbog podele pice njegove devojke Mine Vrbaški.

On je došao u hotel "Zadruga", gde je počeo da se treska, vrišti i histeriše zbog toga što zadrugari nisu uspeli da se razumeju sa njim.

- Nisam ja Tomović, ni p**ka! Nisam jeo ceo dan, nisam spavao, da bih drugima kuvao koji su spavali, jer sam gladan brutalno - besneo je Filip.

Mina se naljutila na Filipa i odmah burno odreagovala.

Međutim, Car nije hteo da se raspravlja, iako je sve vreme isticao da kada je u problemu Mina nije tu za njega, što ga još više boli.

- Sad mi okrećeš leđa. Ja sam zato izašla odavde, počeo si da se dereš na mene! Ja sam ti rekla da nećeš moći da se dereš na mene - poručila je Mina.

- Još hiljadu puta ću se drati, jer sam takav! Je l' se ne mogu drati na tebe? Okej, onda smo završili. Što se ja ne mogu drati na curu, ako sam u vezi sa njom? Mene je uvredilo to što mi je Šebez rekao - uzvratio je Car.

Iako su navikli da im se jutro završi seksualnim odnosom, ovog puta imali su raskid, a da li će on potrajati, ostaje da se vidi. Filip je potom pokušao da zavede Minu, ali se njoj nije svideo taj potez, pa mu je zabranila da je dodiruje.

- Ja sam sad u stanju ustati i napraviti haos! Okreni se ka meni! Želim spavati tako! Je l' moguće da ti to meni govoriš? Ti si bolesna! Meni je žao što sam se izdrao! - zapretio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još