UMELA SAM DA ISKORISTIM PET MINUTA SLAVE: Slavica Ćukteraš iskreno o učešću u "Zvezdama Granda"

Da je muzički talent šou-program "Zvezde Granda" jedan od najgledanijih, nema spora, ali ono oko čega se konstantno lome koplja jeste to da li ovaj TV format više doprinosi popularnosti članova žirija ili samim kandidatima, o čemu je progovorila i nekadašnja učesnica ovog šoua - Slavica Ćukteraš.

Pojedini kritičari "Zvezda Granda" upiru prstom u to da kroz ovo takmičenje prođe veliki broj pevača, ali da malo njih napravi karijeru, ali pevačica ističe da problem nije u samom nadmetanju nego u kandidatima.

- Ta prva sezona, u kojoj sam i ja učestvovala, je bila nešto potpuno novo i drugačije. Šou je dao šansu mladim i neafirmisanim pevačima da se dokažu i da dobiju veliku reklamu na lakši način - istakla je Slavica za "Hit Informer".

- Zbog svega toga bi bilo glupo da kažem da mi "Zvezde Granda" nisu pomogle u karijeri. Posle takmičenja, sve je bilo do mene. Ima mnogih koji su se takmičili, ali nisu iskoristili pet minuta slave koje su dobili - dodala je Ćukterašova.

- Ja sam umela da iskoristim tih pet minuta i zato sam mogla da dopustim sebi luksuz da se povučem i posvetim porodici - zaključila je pevačica, osvrnuvši se na period braka sa golmanom Vladimirom Avramovim, u kom je dobila ćerku Viktoriju, pre nego što je par odlučio da se razvede, nakon čega se Slavica vratila na scenu.

Izvor: Glossy.rs/Hit
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još