TRPI BOLOVE: Aca Lukas ima zdravstvenih problema?!

Kako se saznaje, Aca Lukas u poslednje vreme ima ozbiljne probleme sa zdravljem! Da sve bude gore, on je po prirodi hipohondar i sve što mu se dešava preuveličava, pa onda i psihološki navlači sebi probleme i utiče na sopstvenu psihu!

- Aca se u poslednje vreme žali na stomak! Stalno se nadima, sav je otekao i nadut, a uz to i nervozan i uplašen da mu se nešto opasno dešava - objašnjava izvor i dodaje:

- Iako se plaši lekara, odnosno ishoda kod istog, morao je da zakaže sve detaljne preglede jer ne može više da izdrži bolove u stomaku, čak se plaši da je ono najgore i da će umreti, ali sve je to zbog njegove hipohondrije, verovatno ga muči samo gastritis. Uz sve to ima i probleme sa hejterima. Stalno mu smeštaju neke afere i olajavaju ga, a to sve, naravno, stiže do njega i strašno ga nervira.

- Konstantno mu zabijaju nož u leđa i na svaki mogući način hoće da ga sabotiraju, a to sve utiče na njega, tako da verujem da se zbog toga oseća loše i da mu je zato stanje pogoršano. Daće Bog da nije nešto mnogo opasno i da će se brzo oporaviti, a onda će im svima pokazati na koga su udarili. Znate i sami Lukasa, ne da se on tek tako. Već bi se on oglasio i spustio te hejtere, ali ne može od bolova da mrdne. Trenutno je nemoćan - završava izvor.

Izvor: Scandal.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još