VENČANJE NA NEBU: Nova usluga avio-kompanije za čarter letove

Pandemija koronavirusa i potreba poštovanja zabrane okupljanja i održavanja fizičkog rastojanja izuzetno je otežala situaciju parovima koji su planirali svoja venčanja. Zato je kompanija "Er čarter servis" osmislila novu uslugu koja će mladencima ovaj događaj učiniti nezaboravnim.

"Venčanje na nebu" je paket po ceni od 28.000 dolara koji nudi mladencima da na dvosatnom letu u privatnom avionu tipa "čelendžer 850" koji može da primi do 16 putnika, kažu sudbonosno "da".

- Nažalost, mnogi parovi su morali da odustanu od prvobitnih planova za venčanje zbog koronavirusa, a mi u kompaniji "Er čarter servis" smo samo želeli da ponudimo rešenje koje će našim klijentima omogućiti venčanje iz snova - naglašava Endi Krisi, direktor kompanije.

Aranžman "Venčanje na nebu" obuhvata i uslugu hrane i pića koji se mogu prilagoditi željama i potrebama mladenaca, bilo da žele da proslave u uskom krugu porodice i prijatelja ili da jednostavno pobegnu samo njih dvoje.

Ruta leta se može unapred dogovoriti, tako da letelica može da nadleti iznad područja koja su iz nekih ličnih razloga važna mladencima.

Pored dvočasovnog leta, paket uključuje i prevoz do i sa aerodroma, šampanjac, zakusku i matičara. Može da se odabere cvetni aranžman u bojama koje mladenci žele, kao i lista pesama koja će se puštati tokom leta.

Kompanija je takođe predstavila i paket aranžman "Samo nas dvoje" po ceni od 18.000 dolara, koji nudi iste pogodnosti, ali na avionima tipa "cesna" za dve osobe.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.