NE ŽELE DA PRIZNAJU DA IM JE POTREBNA: Koja tri znaka Zodijaka nikada neće moliti za pomoć?

Svako od nas ima onog jednog prijatelja koji je uvek tu za nas, ali koji nikad neće tražiti pomoć čak i kada mu je najpotrebnija. Nije stvar u tome što ne žele da budu – kraljice drame, već što traženje pomoći smatraju nečim što ih čini ranjivim.

Pojedincima je to ispod ponosa, drugi se osećaju postiđeno kada treba da zatraže pomoć, a treći to prihvataju previše emotivno.

Pogledajte danas šta astrologija ima da kaže na tu temu. Koji su to znaci u Zodijaku od kojih nikad nećete čuti reč "pomozi mi", a trebalo bi.

Devica

Kada ste u nevolji, na prijatelja Devicu uvek možete da računate. Ako imate ljubavnih problema, slušaće vas do 2h po ponoći kako o tome pričate.

Tražite novi stan? Doći će do vas već naredni dan i doneti spisak najpovoljnijih. Kada vama nešto zatreba Devica će pomeriti planinu ako treba da vam se nađe pri ruci, ali kada je njoj potrebna pomoć, zavlada opšti muk.

Zato bi trebalo da obratite pažnju na ponašanje prijatelja u znaku Device i da pri prvim znacima njegove patnje pitate koja je vaša uloga u svemu tome, i date joj do znanja da nije sama.

Vodolija

Niko nije toliko uravnotežen kao jedna Vodolija. Kad god može Vodolija stoji sa strane i posmatra stvari, umesto da se meša i učestvuje u drami.

Od jedne Vodolije ćete uvek dobiti koristan savet, podršku i pomoć, ali ona smatra da sve uvek treba i može da reši sama.

Kada imaju neki problem Vodolije se povlače pred svetom i u samoći traže rešenje.

Iako deluje kao da znaju šta rade, Vodolije su izgubljene u toj svojoj preteranoj brizi i potreban im je makar neko da ih sasluša.

Ribe

Ribe su vrlo emocionalne i intuitivne i samim tim probleme drugih ljudi koji im znače prihvataju kao svoje.

Ribe će vam dozvoljavati da njihovu dobrotu koristite do maksimuma, iznova i iznova. Svaki put će potrčati da vas uhvate i pre nego što ste spotaknete. Ali kada njima zagusti, Ribe poput pravih riba zaćute.

Nikad vam jedna Riba neće reći da je u problemu čak i ako se na njoj jasno vidi da pati. Zato ako primetite da nešto nije u redu, zastanite i okrenite ih u pravcu u kom treba da plivaju, sa vama rame uz rame.

Izvor: Zenskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još