PONOVO U ZADRUZI: Maja Marinković i Ermina Pašović su nove stanarke Bele kuće u Šimanovcima (VIDEO)

Sinoć je rijaliti imanje u Šimanovcima postalo bogatije za dva stanara.

Jedna od njih je Ermina Pašović koja se nakon izlaska iz najgledanijeg rijalitija upustila u pevačke vode i sada koristi pseudonim "Ermi Bolan".

Zadrugarima sigurno neće biti svejedno kada je budu ugledali na velelepnom imanju.

Ermina je u studiju razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i novinarima. Tom prilikom, Ermina je prokomentarisala svoje buduće cimere!

- Sve mi je bilo iznenađenje i nisam planirala muzičku karijeru, ali je inat proradio i uspelo je - započela je Ermina, a potom se osvrnula na učesnike.

- Oni su ozbiljni foliranti, mrtva je trka ko se više folira. Oni su pravi fanovi rijalitija, ne bih da izdvajam nekoga, ali je stvarno mrtva trka - rekla je Ermina.

- Matora je onakva kakva jeste! Sanje je gledala sve i mislim da se pogubila na početku, ali ne smatram da je i ona folirant! Ja sam njih dve upoznala zajedno i stvarno ih volim, a one su i bile dugo zajedno, ali nije lepo ovakovo ponašanje - rekla je Ermina.

- Sandra Rešić mi je top, i ona ima slične poteze kao ja. Sa njom ću da se družim, i ona mi je jako gortivna, a sviđa i se i Car i naravno moj Kenan! Mislim da bi Filip bolji bio da je sam, i smatram da on i Mina nisu jedno za drugo, on ona se sveti Mensuru, i folira ljubav! Kada je bila frka, on je smirivala Vladimira, a ne Cara, ali svesno su pristali na sve! Kenan može da bude sa kom god želi, ali Rialda je folirant. Imam neke informacije, ali neću sada da ih iznosim. Sada više neću biti ona stara, neću ništa nikome da dajem biću kao Monika! Mislim da Milici Kremez neću pružiti ruku, ona je mene u rijalitiju dva puta izdala i jednom napolju, ona laže kao pas. Prepiske Nataše nije pustio niko drugi nego ja! Ja sam to pustila jer nije ništa napisano što nije istina, ona nije ušla zbog Anđela nego zbog sebe, a onda je nakon dva dana po ulasku završila sa njim! - rekla je Ermina.

- Ja nemam problem da joj kažem da sam ja to pustila, ona meni to neće da zemeri, ali ona je tu napravila ogromnu... A što se tiče muškaraca unutra, nijedan mi se ne sviđa i nije mi to fokus, već komentarisanje. Primetila sam da imam talenat da saznam sve! Ja ako želim da se neko sazna, ja odem kod Đedovića - rekla je Ermina.

- Ništa više o meni neće izaći, sve je već izašlo i ja znam ko sam i šta sam, ne mogu mi ništa! Meni su Paula i Fran bili super, a ona mi je bila super, a onda sam počela da je ne volim zbog Frana, a on je jako inteligentan ali mu ništa ne verujem, i znam da je ogroman fan rijalitija, on zna kako se prolazi i pravi od sebe žrtvu! Mina će Cara dovesti do ludila, Zola laže, meni je Cvele top sam a Anja mi je užas! Meni je Kristijan bio katastrofa, ali kako odmiče vreme ja sam videla da je on jako realan i jako mi se sviđa. Opet se vraćam, Milica me je najviše razočarala. Maja je meni folirant, Alen je slobodan i ima pravo da radi šta hoće, a Maja je trebala da se povuče, kao i misica - ne zna šta hoće, samo nešto vrišti i pravi nas budalama. Što se tiče Maje, ona je neko kome su bitne pare, a ona zna šta je on i ko je - zeključila je Ermina.

Ermina je ušla na velelepno imanje u Šimanovcima, a zadrugari su bili šokirani kada su je ugledali na vratima Bele kuće.

Prvo joj je u zagrljaj skočila Nataša Radan, kao i Sanja Stanković, a Vladimir Tomović bio je posebno oduševljen, pa je odmah zgrabio i izljubio.

Sa svima se redom pozdravila, a Miljana Kulić joj je odmah postavila jedno pitanje:

- Da li si videla koliko se blamiram? - pitala je ona.

- Evo, prva sam rekla da više neću ući, pa sam opet ušla. Ozbiljni lažovi i foliranti su ovde, strašno je. Najbolje su ove "fine". Morate biti svesni da ste ovde pod budnim okom kamerama. Pokazaću vam kako se folira! - obratila se Ermina zadrugarima ovim rečima.

- Hoćeš li me naribati? - pitala je Sanja.

- Hoću, polako! - rekla je Ermina.

- Ljuta sam na tebe, Jovana. Da ti ne provališ još neke stvari, ej - rekla je Ermina Matoroj.

Maja Marinković od sinoć je učesnica "Zadruge 4".

Jedno je sigurno, Marku Janjuševiću Janjušu neće biti svejedno kad je ugleda na vratima Bele kuće, a kako će ostali zadrugari reagovati kad je vide, ostaje da vidimo.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je novu učesnicu "Zadruge 4" Maju Marinković. Maja je ovom prilikom razgovarala sa voditeljkom i novinarima, i iznela svoje mišljenje o zadrugarima, ali i bivšem dečku Marku Janjuševiću janjušu.

- Moram da vam kažem da je Janjuš neko ko me stvarno ne zanima. Ja imam malu tremu zbog svega što se izdešavalo i nadam se da neću ponoviti svoje greške. Mi se nećemo pomiriti, desilo se dosta jako loših stvari, oni su čuli njegovu stranu priče, ali sada će čuti i moju. On je mene spominjao više puta, ali neće imati odnos sa mnom - rekla je Maja.

- Taki nije bio za to da uđe, jer sam prošli put mnogo pogrešila i osramotila porodicu! Moram da razmišljam i kako se osećaju i ljudi koji me vole - rekla je Maja.

Maja se takođe dodatkla i nasilja koje je navodno doživela od strane Janjuša.

- Desilo se kako sam rekla, nisam ga prijavila jer sam ga volela, ali to je velika greška. On je mene udario, ali i ja sam njega. Muški i žensku udarac nije isto, ali mislim da su takvi muškarci kukavice i ja to ne opravdavam! Iskreno, ja sam iznajmila stan kako bih se viđala sa njim, jer Taki nije bio za tu vezu. Mi smo krili kontakt, jer je on tako želeo o pričao da tako radi zbog deteta, ja sam lagala ali sam htela da ga ispoštujem. Mi nismo živeli zajedno, ali smo dosta vremena provodili i mislim da se jako ogrešio o mene! Za novac i kocku, ja sam pukla i sve iznela u javnost, ali ja za sve što sam rekla dala sam i dokaze. On je prokockao novac, on nikada nije bio muškarac da plati ručak,ja sam sve plaćala. Neću se pomiriti sa njim, jer ne želim da pogazim obećanje prema mom ocu, ali ne mogu da kažem da ga nisam volela. Ja sam se obrukala, ali sam volela i bila iskrena, ali to nije dovoljno! Ja neću piti sada, i trudiću se da se ponašam normalno - rekla je Maja.

- Moram da kažem da ima jako lepih momaka, ali mi prija sad da budem sama, ali videćemo vremenom ko mi prija! Ja ću dati sve od sebe da budem ona stara. Neće mi biti prijatno kad ga vidim, ali sigurna sam da to neće proći ne zapaženo. On neće dobiti moju ruku, jer on je mene izdao i sada glumi žrtvu, kako bi se oprao pred nacijom. Kako se budu ponašali prema meni, tako ću i ja prema njima! - rekla je Maja.

Kada je Maja zakoračila u Belu kuću, a reakcija zadrugara nisu izostale.

Kristijan Golubović odmah je povikao njeno ime, a Marko Janjušević Janjuš ostao je sleđen na kauču. Sa svima se pozdravila, osim sa njim, pa je košarkaš odmah pojurio u kuhinju, kako bi je izbegao.

Nakon pozdravljanja sa zadrugarima, Maja Marinković im se obratila i ukratko predstavila. Sve što je imala da im poruči, stalo je u jednu rečenicu!

- Ništa, ja sam Maja, učesnica druge i treće sezone, samo bih vam poručila da rijaliti tek sada počinje! - rekla je kratko Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još