POKAZAĆE TEBI ŠVAJCARSKA KRAVA: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola zaratili na krv i nož (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" Ermina Pašović koja je večeras ušla u Belu kuću, otkrila je i prepričala sve prepiske Lazara Čolića Zole sa Ivanom Šopić i tom prilikom otkrila šta je radio napolju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Miljana Kulić je nakon tog saznanja napala Zolu.

- Vidim da ti je stalo do te seljančice, ja sam ćutala a sve sam znala. Ivana Šopić je ukanalila i tebe i Janjuša, Miljani Kulić niko ne treba da se pravda. Prepiske su izašle i sve je jasno - rekla je Miljana.

- Dok si se ti drljala drugom o onu stvar, i ja sam ovo radio - rekao je Zola.

- Šta god da sam pisao ne sećam se i neću da se pravdam! Sat je poslat od moje majke, ona je kraljica najveća! - rekao je Zola.
Ermina je rekla da sat nije poslala, odakle njoj novac za sat?! Pričao si kako ćeš da izmuzeš švajcarsku kravu, a pokazaće tebi krava
- rekla je Miljana.

Tokom noći Miljana se ponovo suočila sa svojim, sada bivšim, dečkom Zolom. Nije mogla da se kontroliše, pa je nizala najgnusnije uvrede, a onda je nastala nikad žustrija svađa.

- Smrdo smrdljivi, nemoj da mi se obraćaš nikada više! Ne želim ni reč da čujem, da te moje oči više ne vide i da te put nosi daleko od mene. Želim da tvoje žensko dete navlače na narkotike, da nju iskorišćavaju. Pu*i ku*ac Janjušu, dajem ti mesec dana da ispadneš odavde. Želim da suze moje majke vrati tvojoj, moja majka je dovoljno plakala. Kaži ljudima da imaš tatu, nemoj da glumiš žrtvu! - vikala je Miljana.

- Ćuti, ti si majka koja je to radila ispred sina! Šmrkala si ispred deteta. Neću da se svađam. Kad vratiš sve dugove mojim prijateljima, onda se javi - rekao joj je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još