PATIO JE ZBOG MENE: Kija Kockar najavila da će zbog tvrdnji Vuka Moba otići na poligraf

Reper Vuk Mob napravio je pravu pometnju kada je izneo detalje ljubavne romanse sa Kristinom Kijom Kockar, ali i izjavio da je pevačica bila istovremeno sa njim, Slobom Radanovićem i Stefanom Karićem zbog čega je ona spremna da ga tuži.

Kija je za emisiju "Premijera" potvrdila da će tužiti Vuka za narušavanje časti, i da, iako je on stavio tačku, njena advokatica još nije.

- Moja advokatica misli o tome. Za narušavanje časti, zbog stvari koje je izrekao. Ja sam se prvenstveno javila zbog svoje majke. To mi je bila prilika da ona čuje moj glas, to mi je bilo najvažnije, i da zadrugari budu upućeni u to šta se dešava u spoljnom svetu. Ona je tamo, nije joj sigurno svejedno, i jako je ružno sa njegove strane, i on je sam rekao, rekao je da je stavio tačku, ja sam isto stavila tačku, ali moja advokatica nastavlja - rekla je Kija, a zatim dodala da je Vuk za njom dugo patio:

- Patio jeste, ne verujem da sad pati, ali se očigledno mnogo nervira na pomen mog imena. Ne kajem se ni zbog čega u životu, ni zbog ljubavi, ni zbog greške, ni zbog prolazne ljubavi, a pogotovo ne zbog velike ljubavi - kaže Kija.

Kockareva je istakla da bi smela i da ode na poligraf kako bi dokazala da Vuk nije pričao istinu.

- Ja ću da odem, ali da tih 10.000 evra ode meni ili u humanitarne svrhe, ali da se pravi priča zarad opstanka je stvarno ružno. Nemam šta da se suočavam sa tim glupostima - navela je Kija.

Izvor: Informer.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.