Biznis forum od 1. do 3. marta na Kopaoniku

BEOGRAD, 27. februara 2011. (Beta) - Biznis forum na Kopaoniku biće održan od 1. do 3. marta uz učešće predstavnike Vlade Srbije, ekonomista i privrednika, koji će razmatrati nove modele privrednog rasta, razvoja i održivih reformi, najavili su organizatori.

Kako su saopštili Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, na skupu će učestvovati predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković, potpredsednik vlade Bozidar Djelić, ministarka finansija Srbije Dijana Dragutinović i guverner Narodne banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić.

Najavljeno je i učešće bivšeg ministra ekonomija Mladjana Dinkića, a medju učesnicima biće i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer, ambasadori SAD, Nemačke, Švajcarske, šefovi kancelarija Medjunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke u Srbiji, kao i vodeći domaći i strani privrednici u Srbiji.

Na skupu će biti reči o monetarnoj i fiskalnoj politici u Srbiji, evropskoj perspektivi Srbije, očekivanjima domaćih i stranih privrednika od Vlade Srbije i rizicima i izazovima novog privrednog modela.

Pogledajte još