ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Poligraf otkrio da li je Vuk Mob zaljubljen u Kiju Kockar (VIDEO)

Tokom emisije "Trenutak istine" na rijaliti imanju u Šimanovcima Vuk Mob odgovarao je na zanimljiva pitanja. Jedno od pitanja koje je Vuku bilo postavljeno na poligrafu glasilo je:

- Da li si bio zaljubljen u Kiju?

- Ne - rekao je Vuk, a poligraf je procenio kao istinu.

- Nisam zaljubljive prirode i teško se vezujem za ljude. Ona se meni jeste sviđala, mlada je, lepa, kome se ne bih svidela? Svako bi želeo pored sebe tako nekog. Ali da sam bio zaljubljen, nisam - rekao je Vuk.

- Ja mu verujem što je rekao. Meni je Kija postala draga u rijalitiju, nemam ni sada protiv nje ništa, ali i Vuka poznajem odavno. Nisam ni na jednoj strani. Verujem Vuku da je Kija samo još jedna u nizu devojaka sa kojom je bio - komentarisala je Miljana Kulić.

- Kija je igrala na tu kartu da je on zaljubljen u nju, ja sam mu i tada rekao da nema potrebe da se pravda. Ja mu u ovo nisam verovao, iskreno. Zbog svega što je ispričao, kako su funkcionisali, kako se ljutio zbog nekih stvari... A da se nije zaljubio, svaka mu čast! - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- Ja sam čuo po ćoškovima komentare da je Vuk i sada zaljubljen u Kiju, pa da sve to radi iz sujete - dodao je Lazar Čolić Zola.

- Ja sumnjam u sve to. Malo me je začudilo ovo pitanje sada. Ne znam šta je onda to što te je razbesnelo, ako nije zaljubljenost, mora da je bes - rekla je Nadica Zeljković.

- Ja sam prisustvovao upoznavanju Kije i Vuka. On mi je tražio njen broj radi dueta. Oni su razmenili brojeve tada. Siguran sam da on nijednog trenutka nije potencirao neku vezu sa njom - komentarisao je Bora Santana.

- Kija jeste meni pričala detalje njihovog odnosa i uvek ću stati iza svog prijatelja. Prva sam pomislila da je zaista zaljubljen u nju, jer je ljubomorisao i plakao zbog nje - uključila se i Sanja Stanković.

- Moj zaključak je uvek bio da Vuk nije zaljubljen u Kiju, evidentno je koliko voli svoju buduću suprugu - rekla je Jovana Matijević.

- Mnogi su me savetovali da ne stavim ovo pitanje, jer ću pasti, ali ja sam bio uveren u svoju istinu - rekao je Vuk.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.