Vest Hem iznenadio Liverpul, remi Sitija i Fulama

BEOGRAD, 27. februara 2011. (Beta) - Fudbaleri Vest Hema pobedili su danas na svom terenu Liverpul sa 3:1, u utakmici 28. kola Premijer lige i popeli se na 18. mesto na tabeli.

Vest Hem je poveo u 22. minutu golom kapitena Skota Parkera, a na poluvreme "čekićari" su otišli sa dva gola prednosti, pošto je
Demba Ba u 45. minutu savladao golmana gostiju Pepa Reinu. To je njegov treći gol od dolaska na Apton Park u januaru. Pobedu domaćih potvrdio je Karlton Kol golom u sudijskoj nadoknadi vremena.Jedini gol za Liverpul postigao je Glen Džonson u 84. minutu.

Vest Hem se šestom prvenstvenom pobedom sa poslednjeg 20. popeo na 18. mesto sa 28 bodova, a toliko ima i Vulverhempton na 17. mestu van zone ispadanja. Liverpul je šesti sa 39 bodova i porazom je propustio priliku da se približi ekipama koje se bore za plasman u Ligu šampiona.

Fudbaleri Mančester sitija odigrali su na svom terenu nerešeno sa Fulamom 1:1. Domaći su poveli u 26. minutu golom Marija Balotelija, na asistenciju Karlosa Tevesa, a konačan rezultat postavio je Demijan Daf u 48. minutu.

Siti je treći sa 50 bodova i ima šest manje od drugoplasiranog Arsenala, a Fulam je napredovao za dve pozicije i nalazi se na 13.
mestu sa 32 boda.

Pogledajte još